tirsdag 15. mai 2018

Søppelhus pris

Søppelhus - Avfallshus med tak mod. Svarer vanligvis innen tre. Hos MAXBO finner du boder som er enkle å montere. I mange størrelser og utførelser. Kjøp på nett eller i butikk.

Skal du bygge nytt søppelskur etter at den fjerde søppeldunken kommer i sommer, bør du lese kommunens nye retningslinjer. Vi leverer også på mål dersom du ønsker andre størrelser. Snekker Ønsker pris på søppelskur til tre søppeldunker uten tak. Hei Jeg skal bygge en søppelbod med plass til bossdunker.


Huset trenger ikke være veldig avansert men en plass til å ha bossdunkene med . Står søppelkassene dine hulter til bulter og skjemmer? Da kan du bygge dette flotte søppelskuret, slik at du kan gjemme bort de stygge .

Tilgjengelig i butikker. Slik skjuler du stygge søppeldunker. Lag et fint skur til søppeldunkene dine, så blir ikke du ansvarlig for nabolagets øyesår.


Veldig praktisk å ha alt samlet én plass. Med i prisen følger det også med et skjøtestykke for de som ønsker å bygge det sammen med et dobbelt søppelstativ. Maskinlaft i 28mm plank - Gran Imp. Shingel på tak ( Katepal ) Leveres som delvis byggesett, hvor bunn er satt sammen.


Her kan du lese om hvorfor prisen på innsamling av søppel økes med 10. Nye søppelhus selges :) Dem er i forskellige størrelser for både. Dette er et flott søppelskur beregnet til 2-små søppelkasser. Hele poenget er at det skal være rett kvalitet til rett formål til rett pris.


Har nok jobbet ganske mye mer enn deg innenfor dette området. Lokkfarge, Mørk grått (standard) Gult (miniabon.) Lys grått (hytter), Orange, Blått, Grønt . ASVO-Kongsberg AS har en treavdeling hvor det lages diverse treprodukter for salg. Vi har vintertilbud på søppelhus nå, det første bilde kan fåes nå til kr. Få orden på gårdsplassen med våre populære .

Om kildesortering i Asker, abonnement, priser og beholdere for renovasjon, returpunkter, Yggeset avfallspark. Avfallsbodene er modulbaserte og kan enkelt utvides i ettertid ved behov for flere beholdere. B 180cm, D 100cm, H 185cm. I nærområdet,( Orkanger og omegn) kan Rosenvik AS være behjelpelig.


Pris levert i sørbyen Gjøvik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg