tirsdag 29. mai 2018

Unngå søtsug

Vet at det finnes mange sjeler der ute med samme problem – så her er i allefall mine tips for å unngå å gå på en smell. Fedon Lindberg, som mener plagsomt søtsug blir mer og mer vanlig. Derfor bør du unngå sukker og raske karbohydrater.


Her kommer tips til hvordan du kan håndtere søtsug. Noe av de viktigste du kan gjøre for å unngå søtsuget er å spise regelmessig gjennom .

Sterk søtsmak kan gi søtsug enten søtsmaken skyldes sukker eller kunstige søtstoff. Forsøk å unngå eller kutte kraftig ned på søtsmak en ukes tid. Ny dansk forskning: Så enkelt kan du unngå søtsug. Dette er godt nytt for alle som kjemper for å holde vekten nede, og som litt for ofte taper . Slik blir du kvitt søtsuget ! Bli kvitt søtsuget og finn et kosthold du kan leve godt med hele året og. Unngå gode kampanjetilbud i butikken.


SØTSUG : Behovet for sjokolade på kvelden, skyldes ofte valgene du tok.

Den sunneste og beste måten å unngå overspising og søtsug siste . En ny studie avdekker årsaken til høyt søtsug. KJENNER DU FORSKJELLEN PÅ SULT OG SØTSUG ? Du kan også unngå å gå innom butikken rett før middag. Blant annet spise ofte og regelmessig, og unngå sukker og raske.


Men forskerne har også funnet ut at søtsug kan skyldes vitaminmangel. Vi med diabetes har nok ikke mer eller mindre søtsug enn andre. Likevel må vi passe oss for sukkerholdig mat og ha god kontroll på hva vi spiser. Søtsuget styrer du med hjernen din. Ikke la deg lure av kyniske matvareprodusenter, sier psykoterapeut.


Opptakten til søtsug er nok mer kompleks enn vi liker å tro. Jepp, vi snakker om det berømte søtsuget. Her er rådene som kan ta knekken på søtsuget. Det kan være vanskelig å holde fokus på å spise riktig.


Her er fem enkle grep som kan hjelpe deg med å dempe søtsuget. Hun oppfordrer deg til å unngå drikke med tilsatt sukker, og heller bruke . Spis litt grillet haloumi eller ristede valnøtter med litt yoghurt naturell når suget etter noe godt melder seg.

I denne artikkelen gir vi deg tips til hvordan du kan dempe søtsuget , slik at du kan motstå fristelsene som måtte komme. Urte-te med kanel, lakris eller fenikkel (kjent for å dempe søtsug ).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg