fredag 18. mai 2018

Gammel lampekuppel

Diam oppe ytre mål cm. Stort utvalg, enkel bestilling og god kundeservice. Finn din drømmelampe hos oss i dag! Energieffektiv LED-pære med stor sokkel og markerte glødetråder i gammel stil.


Har du arvet en gammel lysekrone eller funnet en kul 50-talls lampe på loppemarked som du vil bruke, men som ikke virker? På lampeverkstedet til Majorstuen .

En pen lampe for oppheng for tak. Prismer i lampene, som er i messing. RETRO - igjen Salg for 2. Vintage lampe med gammelrosa skjerm fra Memento Mori.


Stålampe med messingfot grønn dråpeformet glasskjerm. Anden loftslampe, Fin gammel lampekuppel (kender ikke alderen, men lampen har haft stofledning). Har man en gammel skjerm man ikke synes er fin, kan man lakke.


Bordlampen er laget av en skjerm, en lampefatning og en ledning med kontakt.

Alle delene er fra en gammel lampe. Ny lampefot er støpt av beong. Husk å sjekke de endelige målene som får rett lampeskjerm. Uansett hvilket rom du trenger en lampe til, så har vi alternativer å velge mellom. Ta en nærmere kikk på våre plafonder, spotlights og taklamper.


I Paris er porselenslampene fra 30-tallet tatt frem som det aller siste på lampefronten. Finn en gammel lampekuppel i bruktbutikken og lag din . Hvis du ikke er elektriker, tre trådskjermen på en gammel lampe , eller pendel som ny skjerm. Eller sjekk om du finner en enkel lampe i en butikk . Spar penger og lag akkurat den lampen du selv ønsker.


Trykk deg videre til kildene som har DIY-oppskriften. Nika Zupancs lampe for Sé London er inspirert av både sportsutsyr og 50-talls- glam. Pris på forespørsel, se-london. Du kan velge blant mange farger, mønstre og stiler. Og når du er klar for ei ny lampe , er alt du trenger en ny lampeskjerm eller lampefot.


Smuk lampe med mundblæst opalglas til montering til væg eller loft. Gi et rom karakter og stemning, i tillegg til godt lys med lamper fra Bohus.

Med en lampe kan du raskt gi et rom en ny stil og med godt lys blir aktiviteter som . Søk etter gammel hoy dukkeseng returnerte 2treff. Siden kom jeg aldri hjem fra gården uten en eller annen gammel ting jeg hadde funnet. For den som ønsker å komplettere sin gamle lampe eller finne ut hvem som er produsenten kan denne katalogen fra Høvik Verk være en . Lampekuppel i grønt glass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg