onsdag 23. mai 2018

Skumkanon til hageslange

Skumming uten høytrykksspyler og skumkanon har aldri vært mer effektivt og moro! Høy kvalitet på alle deler,. Foam Gun kobler du rett på hageslangen.


Syntes selv den var rimelig ubrukelig, hvertfall når jeg har skumkanon til HT. Skumkanon til hageslange er bortkastede penger.

Test av Biltema skumlanse - Test av produkter innlegg 28. Lavtrykk skumkanon - Eksteriør innlegg 27. Kärcher skumkanon og adapter for hageslange. Klarer ikke skape samme skum som med en høytrykkspyler og skumkanon , men helt ok . Har du ikke tilgang til høytrykkspyler så kan Chemical Guys Foam Blaster være noe for deg. Denne fyller du med Bilshampo å kobler den enkelt til hageslagen.


Her har man flere justeringsmuligheter. Fra softis-tykt skum til tynt, fint såpeskum.

Skumpistol for hageslange er perfekt for detailere og bilentusiaster som ønsker å såpe opp kjøretøyet raskt og enkelt helt uten behov for høytrykk eller . Når du skal velge skumkanon , er det i hovedsak typer du har å velge i. Gikk så over til en sånn for. Dette er en skum gun, som du fester din hageslange på. Man fyller en blanding av såpe og vann på tanken.


Vannet fra hageslangen går igjennom, og spyller . På tide med litt ekstra stell av bilen? Hva er det du trenger for å ta best mulig vare på bilen din? Det er mange grunner til at det er viktig å avfette, sjamponere, . Det er ekstra moro å vaske bilen når det skummer skikkelig. Når det i tillegg lukter som kirsebær er det en ren fornøyelse.


Shampooen etterlater en ren overflate . Passer rett på hageslangen og gir et fint skumlag over bilen. En skumkanon legger tykt skum, som klamrer seg fast til alle. For den som ikke har mulighet til å ha høytrykkspyler så er skumkanon for hageslange være et godt alternativ!


Vi har gode skumkanoner , poleringsmaskin og ellers det du måtte trenge. Så du bruker skumkanonen til å påføre skum, og spyler med hageslangen ?

Bruker også Karcher sin skumkanon. Jeg bare heller shampoo direkte i skumkanonen uten å blande den med van.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg