onsdag 23. mai 2018

Bilshampo til skumkanon

Kan skumkanon erstatte berøringsvasken når bilen er lett tilsmusset? Vi har funnet vår favoritt! Magifoam og JIF bilshampoo er også anbefalt i skumkanonen. Beste bilshampoo - Produkter innlegg 21. Når du skal velge en god bilshampo er skum og god glid et viktig.


Testvinneren holder bilen ren i en uke!

Noen som har et tips om en god bilshampo som kan kjøpes i menneskebutikk,. Må nok gå til innkjøp av en skumkanon , da jeg ikke fikk helt til . En skumkanon er ikke bare en skumkanon og en høytrykkspyler er ikke bare en høytrykkspyler. North Detailing reserveflaske til Foam Lance og Skumkanon med lokk og. Super Slick bilshampoo , men er forbedret med ytterligere skumeffekt og renseeffekt.


Reservefilter til Skumkanon. Første gang med skumkanon. Til rengjøring av biler og andre lakkerte flater. DEN KRAFTIGSTE VOKSVENNLIGE FORVASKEN!

Brukes i en foam lance ( skumkanon ) Utrolig effektiv og drøy i bruk. Born to be Mil er en pH-nøytral bilshampo som med sine egenskaper egner seg godt til. Halvliter Chemical Guys Mr.


Den er skånsom mot lakken, . Bilshampo er utviklet med tanke på tøffe, norske forhold. Bruker selv en blanding av maxisuds og surfex i skumkanonen min. Kärcher skumlegger med Quick-change-system. Skumdysen gir ekstra skum for effektiv rengjøring av mange flater som bil, motorsykkel, glass, stein etc. Har du ikke tilgang til høytrykkspyler så kan Chemical Guys Foam Blaster være noe for deg.


Ved bruk i skumkanon produserer Black Light bilshampoo et svært fyldig og tykt skum som fester seg mot bilens overflater og hjelper til med å fjerne skitt og . Bil: Hva slags skumkanon har du? Ligg unna børster og svamper hvis du vil ha blank bil, bilshampo samt. Denne såpa kjøpte jeg av ren nysgjerrighet da en annen her på DCN ga den tomler opp, ellers tror jeg ikke jeg . Bilthamber autofoam, jiff bilshampo , CG Maxi sudsosv er anerkjente og.


Tøm over i flaske , monter på skumkanon og still inn ønsket styrke, evt bland middelet i ønsket styrke i pumpekanne eller i bøtte. Dersom du ønsker ekstra effektiv og samtidig morsom rengjøring, anbefaler vi å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg