fredag 16. oktober 2015

Batteri skralle

Sperreskaft på V med 3⁄feste og hastighetsregulering. Dreiemoment på 47Nm med turtall . Der batteridrevne skraller har noe for seg er som supplement til luftdrevet verktøy. Kommenter gjerne med din mening om luft vs batteri.


Innebygd batteristatus i batteriet. Spesifikasjoner: 12V 0Ah Max moment: 75Nm Lengde med batteri : 300mm .

Sjekk priser på batteri skralle. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp batteri skralle billig i nettbutikkene. Leveres i veske med lader og to batterier. Ah REDLITHIUM-ION batteri , CC lader (min. ) . Prisjakt Ekspert kan du søke etter produkter vi ikke har indeksert, som for eksempel prosjektorlamper og batterier.


Dette er en annen AC Delco 10. Produktet er en del av Meec Multiseries – en serie el-verktøy og hagemaskiner som kan bruke samme batteri og lader.

Maskinens gode kvalitet bekreftes av den. Har markedets høyeste dreiemoment, og er de første batteridrevne . Kraftig kvalitet og godt grep. Dele: AddThis Sharing Buttons. Blitt meget populære i USA.


Smørbart hode for roligere gange. Pris: Logg inn for å se pris. Batterisralle fra Müller i Tyskland. AUS-isolert momentnøkkel 5-50Nm, 370mm lang.


Eller cordless ratchet som det heter på utenlandsk. Noen som har erfaringer med sånne? Jeg har en flott trykkluftdrevet skralle av det gode . Skralle -kombinasjonsnøkkelsett, metrisk, med alt. Smid forniklet og forkrommet, høyglanspolert. Din nettbutikk for engroshandel av alt innen el-materiell, batterier , industrikontaker.


Med V Litium-ion batteri , har denne batterivinkelsliperen kraft som kan sammenlignes med en nettdrevet vinkelsliper. I tillegg kommer fordelene som . Smart liten finger skralle med adaptere.

Kommer til på trange plasser der du ikke kommer til med tradisjonell skralle. Adjufix skrallen er beregnet til montering og justering av Adjufix hylsen på byggeplass. Med denne er det raskt og enkelt å få jobben gjort.


You can also view the entire Bahco product range here.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg