onsdag 21. oktober 2015

Våtromssilikon farge

Vi tilbyr et bredt sortiment slik at du kan komme fram til det produktet som egner seg. Casco Sanitary våtromssilikon kan brukes til fuger mellom fliser mot gulv og i hjørner . Finnes i fargene : Dark grey, . SANITÆRSILIKON Denne typen kalles også ofte våtromssilikon , og brukes ved . Jeg har flislagt badet og skal snart fuge med silikon rundt omkring. Jeg har forskjellig fugefarge mellom fliser på gulv og mellom fliser på vegg, .

Pattex silikon til kjøkken og ba grå. Våtromssilikon til tetting av fuger. Silikonmassen som brukes bør har samme farge som fugemassen. Velg derfor produkter fra . Det er alltids noen forskjeller på produktene, men den største forskjellen ligger i . Antimuggbehandlet med en varighet på 1-år.


Silikon finnes i mange farger fra mange leverandører. Misfarget silikon kan vaskes med klorin. Gulning kan forekomme på lyse farger , spesielt i mørke.

Elastisk silikon på acetat (eddik) basis til fuging av gulvfliser og veggfliser i bad. Hos Norfloor for du kvalitetsprodukter til best mulig pris. Alkoxybasert silikon for hus, båt, bil og våtrom.


God vedheft til de fleste materialer. Da det skulle fuges mellom benkeplate og vegg, så fikk vi beskjed om å kjøpe silikon i ønsket farge. Vi ville ha en mørkebrun, som passet til benkeplaten.


EN HVIT FUGEMASSE SOM HOLDER PÅ FARGEN. Skann koden for fullstendig. Gjennomsiktig våtromssilikon som brukes til å tette fuger i våtrom. Fugemasse finnes i ulike farger og kvaliteter. Krystallklart elastisk lim og fugemasse.


En-komponent SMP-basert fugemasse. Legg til i innkjøpslisten. Right Price Tiles har alt innen silikon , kvalitet til riktig pris. Kombinert bygg- og våtromssilikon med nøytralt herdesystem. Produkter for Keramiske Fliser og Naturstein.


Uherdet silikon fjernes med Aceton eller lignende. Herdet silikon fjernes mekanisk. Farger : Transparent, hvit .

Slike fugepatroner kan være merket f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg