fredag 23. oktober 2015

Vindusfolie

Nettbutikk med stort utvalg av vindusfolie. Perfekt til å skjerme innsyn på ba soverom, kontor, dusjkabinett m. Finn din favoritt og heng den enkelt opp med. Bufret Bestill vareprøver av vindusfolie for å se hvilken du ønsker til ditt hjem! Velg blant et stort utvalg av dekorative og diskré design.


Ytterligere info: Folien festes ved hjelp av statisk elektrisitet.

Bruk kuttelinjene til å tilpasse størrelsen. Vindusfolie til innsynshindring og solstopp! VINDUSFOLIE BARNEROM - PIRATER 70CMX1. Har du behov for å dekke hele eller deler av vinduet?


Med sol og vindusfilmene våre kan du selv skape ditt eget innemiljø, enten du . Generell informasjon: Vinduer og andre glassflater må alltid dekkes av solbeskyttelsesfolie eller speilfolie i sin helhet. En delvis montering kan fører til termiske . Med vindusfolie fra dc-fix er det enkelt og rimelig å forhindre innsyn eller skjerme mot noe som du ikke ønsker å se utenfor.

Limfri vindusfolie til skjerming av innsyn. Meget stilren og allsidig folie som passer til . Med dekorativ vindusfolie bevarer du lysinnfallet, men stenger ute naboer og forbipasserende. Bor du i første etasje i byen, kanskje har du toalettvindu ut mot gårdsplassen, eller ønsker du bare å pynte litt på en skapdør så kan vindusfolie. Vi vil gjerne ha vindu i inngangsdøren vår siden vi ikke har andre vinduer nede i gangen (bare store over døren).


Men samtidig ser man rett inn . Festes enkelt med vann og sletter. Enten man er ute etter et klassisk design . Bestill hjemlevering eller med MyPack - betal med VIPPS, faktura eller betalingskort. Bruk av statisk folie i vinduene er en rimelig og effektivt måte for å skjerme mot innsyn, eller for å beskytte innvendige rom mot skadelige UV-stråler, samtidig . Hvis du har lokaler i et trafikkert område vil det gi økt oppmerksomhet og heve . Vinyl, kuttemaskiner, stoff og tilbehør.


Gode priser og stort utvalg! Velg mellom masse forskjellige folier til dine vinduer. Den er egnet til å lage både grafikk, motiv, prikker og linjer på vindu for å unngå innsyn og . Fasadevinduer eller skillevegger i glass blir brukt til eksponering eller miljøskapende tiltak.


Fra printet folie med stor oppmerksomhet til skåren . Har et par stuevinduer med direkte innsyn mot vei, noe jeg syner er noe sjenerende til tider.

Bildekor: Firmabilene befinner seg alltid på de mest aktuelle plassene. I trafikken, utenfor kundens lokaler eller på den parkeringsplassen som du selv har valgt . Materialer: Alt etter ønske. Det fine med vindusfolie er at den slepp inn lys og pyntar opp, samtidig som den hindrar sjenerande innsyn. Synliggjør bedriften din på hver eneste kjøretur, eller krydre opp kontorlokalene med vindusfolie.


Vi har stort utvalg, og flotte design . Unikt utseende med høykvalitets folie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg