onsdag 14. oktober 2015

Trykkluftslange gummi

Trykkluftslange 15m rød PVC. Ferdig til bruk med Euro 320. Fleksibel og robust slange for høytrykk. Maka eksplosonstrykk: 50bar.


Meget lettbøyd og slitesterk polyesterarmert PVC- slange med hurtigkobling og nippel.

Vi har et stort utvalg av trykkluftslanger til luftverktøy. Gode priser og rask levering. Kjøp nye trykkluftslanger hos Mekonomen til gode priser og høy kvalitet.


Den brukes for trykkluftverktøy eller styreanordninger. Du finner trykkluftslange både . Armert og fleksibel trykkluftslange i solid gummi for kompressor. Vann- og trykkluftslange Dunlop Hiflex Braco industri.


OK Elektriske AS - okelektriske.

Norges bredeste varehus på nett. Allround trykkluftslange for industri, anlegg off-shore etc. God synbarhet, pga den gule ytter- gummien.


Gummi sprekker når den blir gammel, så jeg ville ikke forventet allverdens . Er på jakt etter noen gode trykkluftslanger som ikke blir stive i. Proff kvalitet, robust og slitesterk slange. Bruksområde og egenskaper: Lett og smidig slange for trykkluftsaggregat og verktøy som fjellbore-, slipe-. Ytterrør: Syntetiskt slitesterk og værbestandig gummi.


Tilbudet varer så langt lageret rekker! God rekkevidde med slangelengde på hele meter. To lags polyestergarn med stor . Slangen tåler høy utvendig slitasje. Oppgi pris på meter og (25mm) hydraulikkslange av oljebestandig syntetisk gummi som . Heavy duty trykkluftsalnge, meter med CEJN koplinger. Olje- og slitesterk gummi.


Til og med små detaljer som dyser, nipler og hurtigkoblinger. Dikkerverktøy in Slottsfjellsmuseet: Hammer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg