fredag 30. oktober 2015

Sisterne porsgrund

Legger ved noen bilder av sisternen . Har et gammelt porsgrund toalett. Klarer ikke åpne opp sisterne. Porsgrund følger norsk kjøpslov når . Når jeg fjerner knappen kommer jeg hit (se bilder).

Høy veggfikstur med sisterne , for montering i vegg, utenpå vegg eller bak vegg. Fresh WC fåes også til våre innbyggingssisterner. De har gjennom år forkusert . Det er ingen grunn til å skylle pengene direkte ut i toalettet. Se her hvordan du stopper et rennende toalett og sparer en FORMUE.


Tilgjengelighet: På lager. Utenpåliggende sisterne , elegant i herdet glass.

Gulvstående toalett med ekstra høyde og avløp til gulv. Med dobbel kondensfri sisterne og skruehull i foten. P-lås, Kort modell, Pris uten sete. Passer til alle være sisterner fra Geberit, Grohe og TECE.


Ved bruk av Grohe sisterne kan det være nødvendig med å montere spylereduksjon pga. Byttet pakking i cisternen på grunn av at det morken og det rant vann i gjennom. Etter at den ble skiftet har cisterne begynt å dure mot slutten av fylling av vannet. Monteringsskruer er inkludert. Bredt utvalg, gode priser og rask levering!


Nedenfor kan du se vårt kjempeutvalg av toaletter i kjente merker, samt tilbehør som toalett sisterne og avløpspumper. Du finner også informasjon om hvordan . Modell med slank sisterne for små baderom. Krom trykknapp, liten og stor spylemengde.


Dobbel sisterne som hindrer kondens. Geberit Monolith Sisterne for Vegghengt Toalett 101cm.

Søk på på reparere toalett sisterne fixing toilet cistern etc, jeg fikset av. PORSGRUND SEVEN D KLOSETT 5.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg