onsdag 14. oktober 2015

Kakefat med lokk

Bake it easy er en genial bestselger fordi det å bake direkte på et porselensfat er praktisk, det blir pent, og kaken er lett å ta med seg ut av huset med både lokk. KitchenTime selger kakefat og serveringsfat av høy kvalitet fra kjente varemerker til bra priser! Stort utbu bra priser og fri frakt. Du kan steke, oppbevare, fryse, frakte og servere kaker!


Bake it Easy er et unikt og funksjonelt bakekonsept som forenkler bakejobben og gir deg et flott resultat.

Med Bake it Easy kan du bake, steke, fryse og servere . Den har klare funksjonalistiske trekk og er like aktuell i . Lokk til kakefat Ø35cm Exxent. Men det passer fint i sammen. Kakefatet er ikke originalt til lokket. Helt nytt BAKE IT EASY kakefat med ring og lokk fra Porsgrund.


Du kan bake, steke, fryse og servere på samme fat. Bakeringen er en integrert .

Et flott kakefat yter rettferdighet til innsatsen bak bakingen, og tar seg flott ut på kaffebordet. Arv Bröllop kakefat med lokk , kr 13 Ikea. Det ideelle produktet for både lagring og servering av runde kaker og andre delikatesser.


I klar acryl med rustfri hank. Vis frem lekre kaker og snacks på en hygienisk sikker og delikat måte og skap m. Bilde av LITEN GLASSKRUKKE SORT LOKK. Bormioli Diamond kakefat klart Ø33cm. Tilhørende kakefat til lokket finnes under tilleggsartikler. Størrelse på fat: 3CM.


Et kakefat med lokk holder kaken fersk, mens et kakefat med stett gir kaken din et lekkert preg. Uansett hva du trenger til kakeservering og fest finner du det her. Elegant glasskrukke med lokk for dine dekorasjonideer eller søtsaker. Smak kakefat i porselen, med springform og plastlokk, den perfekte formen for bløtkaker, ostekaker eller annet.


Pris: 3kr Fri frakt over 4kr RoyalDesign. Inviter venner og familie inn på kaffe og kaker. Kjøp kakefat online hos confidentliving. Lekker kakefat med stett fra Danske Hübsch.

Springform, fat, lokk og klipsfester i gavekartong. Et søtt kakefat fra Jabadabado! Med fire forskjellige cupcakes og et gjennomsiktig lokk passer fatet perfekt på slabberaset inne på barnerommet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg