fredag 30. oktober 2015

Vinterhage design

Med utestue kan du utnytte plassen du har hele året! Alle våre vinterhager blir beregnet etter kravene Tec på snøsoner i alle fylker og kommuner i hele Norge. Vi er medlem av glass og fasadeforeningen som et . Høykvalitets hagehus i PVC og aluminium som er . Vi designer ditt uterom og din vinterhage slik du vil ha den - fra en vinterhage med enkelt, rett pulttak til mangekantet modell i elegant paviljongstil.


Design din hagestue på nettsiden.

Solide og komfortable møbler i moteriktig design bidrar til å skape stilfulle. Planlegger du å bygge lysthus, vinterhage eller hagestue? Her får du tips, råd og inspirasjon om alt som har med lysthus, vinterhage og hagestue. Hvilket design skal vinterhagen ha?


La deg inspirere av store vinduer, ytterdører, skyvedører, foldedører og vinterhager i stilrent design og med stort fokus på innbruddssikkerhet, komfort og. Alle vinterhage -taksystemer er kombinerbare med Solarlux glassfoldedører og . En hagestue, uterom eller vinterhage er med på å forlenge sommeren og hjelpe til med å. Vi hjelper deg med design av uterom, hagestue eller vinterhage!

Ved hjelp av enkle grep forvandlet Mia og Leif ekstrarommet fra lagringsplass for klesstativ, til en innbydende vinterhage. Nordens ledende leverandør av hagestuer, drivhus og tilbehør. Med en hagestue fra Mutter har du oppgradert ditt uterom. Velg blant flere løsninger. Lamelltak, pvc, glass aluminium, skyvedører.


Klassisk design mot vegg med skrånende tak. Vinterhagen er en ekstra boareal - AluProTech. Se utvalget på vår nettside og hvordan vi kan hjelpe deg! Nordmenn elsker vinterhager og hagestuer! I skapelsen av vårt mest fleksible skyvedørsystem, tilpasset vinterhager og.


Med et tiltalende design gir systemet en ny dimensjon til din vinterhage. En jevn overgang fra huset til vinterhagen er mulig i de nye og gamle bygningene, men kravene er forskjellige. Vi tegner og designer Nordiske Hagestuer, Oransjerier, og Paviljonger.


Vi benytter et spesielt dataprogram for design og beregninger. Våre vinterhager og skyvedører er basert på det belgiske systemet CORIALIS og bruker . Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg