onsdag 28. oktober 2015

Tømmestasjoner bobil

Her finner du et oversiktlig register over tømmestasjoner i Norge. Alle er kontrollert og verifisert så langt det er mulig. Kommunene er pålagt å etablere minst en . Sola bobil AS, Vestre Svanholmen – har også vaskemuligheter for bobil. I Norge har vi nå ca 5tømmestasjoner for kjemiske toalett.


Liste over bobil – tømmeplasser i Norge.

Bobil – tømmestasjoner i Norge. Tømmestasjoner for bobil og campingvogn. Opplysningene er samlet av NCC og NAF . Derfor begynner vi med det første, finn en tømmestasjon.


Dette er ikke en fullstendig liste, send derfor rettelser og beskjed om nye plasser i. Over halvparten av kommunene i Hedmark og Oppland bryter loven og har ikke tømmestasjoner for bobiler. Det fører til at turister tømmer . Nå er det mulig å finne tømmeplass i Østre Toten.

Produsert med tanke på god brukervennlighet og for tøffe nordiske forhold. Ta gjerne kontakt for bistand til . Det er hele tømmestasjoner for bobiler i Lofoten. Men hvor de er har vært en godt bevart hemmelighet grunnet dårlig skilting. De står ved Trollhaugen ved Olsborg og den andre i nærheten av . Vi ønsker alle bobilturister . NAF frykter at avfallet havner ulovlig i grøfta.


Nordre Land kommune har etablert tømmestasjon for spillvann fra bobiler og campingvogner ved renseanlegget. Malvik kommune har to tømmestasjoner for bobiler lokalisert ved Best Western Stav hotel (beliggende over E6), henholdsvis for nordgående . Kommer du til Innherred i Nord-trøndelag med bobil kan det være nyttig å vite hvor du finner tømmestasjoner. Her har vi laget en fin oversikt.


Dersom stasjonen skal vært . Kartvisning av tømmestasjoner i Norge. Zoom inn på kartet og finn bobil - parkeringer rundt om i Norge. Har du tips om nye plasser setter vi pris på om du .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg