mandag 12. oktober 2015

Energidreper kum

Energidreper - kum for høye hastigheter. Kontaktperson: Tor Arne Olsen Tlf. En kum blir utsatt for store belastninger. Kum type BASAL ig – MAX kvalitet:. Din betongleverandør leverer omgående kum med nødvendige.


Private stikkledninger – via grenrør utenfor kum. Vann: Der tilknytning mellom stikkledning og hovedledning er i kum ,. OK Denne nettsiden anvender cookies. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted . Kumtegninger V2 S2 Oog Bekkeinntak.


I kum uten bunn er det aktuelt å støpe bunn. Infiltmsipns kum for utløp tll sorengeternerylhng med. Grunnundersøkelsene som ble . Betong- kummen er knusk tørr og fungerer.


Bufret Det kan her også monteres inn en fall- kum som energidreper. Som nevnt tidligere legges det råvannsledning fra alle planlagte grunnvannsbrønner. MEDSEPARATLEDMNGFOR VEGVANN. PREMOD prefabrikkert kum utgjør sammen med MUVA IG mufferør og.


Stiplete linjer p¤ ϔigur angir henholdsvis sandfang og energidreper. IFS- kum (infiltrasjonssandfangskum). Foran kulvert er det behov for energidreper og sikring med rist.


I dag heter objekttypen Kum , og det er denne betegnelsen som nå. Det bør benyttes en tett kum som utløpsarrangement fra forsedimenteringsbassenget. Dersom det er en eksisterende kum på ledningen i nærheten. Ved brua er et problemområde, med overløp og svært dyp kum. I tillegg blir det etablert energidreper for å redusere farten på vannet.


I dag finnes det brannuttak i kum B1-B se tegning GH0 som alle. Løsningen er enkel med stort sandfangsvolum og kombinerer nedstigningskum med sandfang. Kjede av renner og terskler som leder vannet til en større dam.


Ledninger i kum (se målepunkter for kotehøyder på ledning). Tersklene ble bygget som “ energidrepere ”, og var ikke utformet med tanke. Kum eller sedimentasjonsgrop hvor bunnen ligger.


Koten på bunnplaten i bassenget er gitt ut i fra rør i kum oppstrøms og havnivå. Deler i typisk kum Detalj A Detalj B Som skjøt mellom justeringsringer .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg