torsdag 22. oktober 2015

Slangetrommel høytrykksvasker

Ny høytrykk slangetrommel designet for bruk med høytrykksvaskere av alle merker. Helst med fjær slik at jeg slipper å sveive. Fikk nettopp en pris fra . SLANGETROMMEL - LUFT OG VANN MED SLANGE - LUKKET SLANGETROMMEL - LUFT OG VANN.


Kärchers slangevogner gir større mobilitet og mindre anstrengelse.

Med Kärchers praktiske slangevogn, får du automatisk slangetiltrekking, integrert. Veggmontert med meter høytrykkslange. Automatisk inntrekk av slange. I åpen utforming, med returfjær. Til montering på vegg, i tak eller på gulv.


Slangen rulles tilbake med et lett trekk i slangen. Modellen Ker blant de kraftigste av våre store høytrykksvaskere for private husholdninger.

KPremium inkluderer slangetrommel. Den er meget effektiv med . Slangetrommel med brettbart håndtak (ekstrautstyr). Kraftigt dimensjonert for hard drift. Egnet for trykkluft og vann.


Robust høytrykksvasker med integrert slangetrommel. PLUS for komfort er utstyrt med slangetrommel med m stålarmert høytrykkslange, tekstilarmert . Robust design og motor med lavt turtall for lang levetid. Noen som har gjort dette og har . Terrassevasker og godt utvalg tilbehør inkludert. Kraftfull høytrykksvasker med meter stålar- mert slange på trommel, . Høytrykksvasker på 2-hjul for enkel transport, med håndtak og tank for vaskemiddel.


Kompakt 1-fas høytrykksvasker med Eco-modus. Easy-Press Softgrip høytrykkspistol og servobetjening. Med en høytrykksvasker kan du raskt rengjøre store flater uten større anstrengelser.

Ergonomisk riktig og kompakt design. Kjemiinjektorslange og doseringsenhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg