mandag 26. oktober 2015

Dobøtte no

Tørrklosett dobøtte i grå plast med dosete og hvitt lokk. Go gammeldag dobøtte i grå plast med dosete og lokk i hvitt. Tett lokk følger med så den er sikker å bære. Ekstra dobøtte til toalett!


Toalettkomfort er mulig også på hytter uten innlagt vann. Hytteliv Senteret Drammen AS. Trykk for å vise flere1Ingen flere treff å vise. Svarer vanligvis innen en dag. Profilinformasjon om selgeren.


License Contact owner for more information. Norges mest brukte nettavis for økonomi, næringsliv, børs og finans. I noen fengsler er det fortsatt dobøtta som gjelder når innsatte må på do om natta. Det er langt igjen til alle høysikkerhetsceller har eget toalett. Grønt metall håndtak på lokket.


Emaljert metallbøtte med lokk. Dobøtte var heller ikke det vi ønsket oss. Siden da er antallet innsatte som må bruke dobøtte redusert til under 100.


Dette var den einaste bommen på E– no er det 22. Det er ikke alltid lett å være viking i disse moderne tider. Med forsvunnet dobøtte og slepehjelp ankom vikingskipet Saga Oseberg i går sitt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg