fredag 20. mai 2016

Hva er fyrkjele

Vi leverer de fleste varmekildene på markedet innen biovarme. Vedfyringsanlegg - 1kW ▫ Flisfyringsanlegg - 1kW ▫ Pelletsfyringsanlegg . Vannbåren varme arrow Vannbåren varme/olje arrow Fyrkjeler. Parafinbrenner varmer opp en kjele med vann ( Fyrkjele ). Vannet går i en lukket krets og sirkuleres av en liten sirkulasjonspumpe til alle . Få 0kroner i støtte når du fjerner oljefyr og oljetank samtidig som du legger om til en varmeløsning vi støtter. Les mer om støttetilbudet her.


Et hus med en varmepumpe får en bedre energiklasse og det kan bidra til å øke oppmerksomheten rundt hva det betyr for energikostnadene. Denne fyrkjelen fungerer egentlig utmerket, sier Eivind Thomsen. Vi er opptatt av at en fyrkjele skal ha lang levetid og være så effektiv og miljøvennlig. Fyrkjelen leveres ferdigmontert og har installert kontakter for el. Mangler: hva vedfyrt fyrkjele norskvarme no vedkjeler Folk søker også etter Fyrkjeler for bolig og industri med olje eller gass som energikild www.


Bufret Lignende Bio kjeler for olje og gass. Alle biokjeler kan også fyres med vanlig olje eller gass. Hva er forskjellen mellom flatpanel og vakuumpanel, og hvilke bør man velge?


Hva kan jeg gjøre for å økonomisere driften av min oljefyr? Kontakt din rørlegger eller fyrings- tekniker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg