torsdag 26. mai 2016

Skifte impeller yanmar

Vi har skiftet impeller på en typisk Volvo-motor, en TAMD 31. Flere resultater fra baatplassen. Nå sier ekspertene at impelleren bør skiftes hvert år.


Sjøvannspumpen har en gummi- impeller som kan skiftes ut. I vannfrosne utenbordsmotorer er kjølevannspumpen vanligvis en impellerpumpe, og med en ødelagt eller gammel impeller kan motoren lett overhe.

Ser på den svenske Bavaria siden at man har mye skifte av impeller på VP. Do I need one of these impeller extractors I see in . Skifte impelleren i sjøvannspumpen. Bilde av Avdrager for impeller 6LY-6LYA-6LY3.


Sjekk impelleren med jevne mellomrom. Giroljen bør sjekkes like ofte som motoroljen, og bør uansett skiftes hvert 3-år. Det holder å senke turtallet for å avblåse alarmen.

Har skiftet vannpumpe og impeller for litt siden. UTFØRT SERVICE PÅ MOTOR, SKIFTET OLJE OG FILTER. Yanmar Marine leverer motorer, drivverk. Impelleren er en forbruksartikkel og bør skiftes ut hvert år.


Har du sjekket at impeller er i orden, slange fra ventil på drev og sjøvannsfilteret? Denne har jeg nok ikke skiftet den står fast på en bolt som er skrudd inn i drevet. Mest sansynlig impelleren som er gåen. Hvordan skifte brytepinne.


Vi lagerfører en stor mengde av servicedeler til YANMAR. Ekstra for skifte av gir olje og impeller slitte reimer ol. Som bruker av impellerklypen er jeg meget fornøyd med verktøyet jeg har en YANMAR motor i båten på HK impelleren på den er nesten helt umulig å skifte.


Vi har Skandinavias største utvalg av nye reservedeler for nye og brukte marine motorer og har et stort utvalg av billige båttilbehør, vannpumpe, impeller , . Motorekspert Christian Zaborowski i Båtliv demonsterer hvordan du bytter impeller på en Volvo Penta V8. Muligheter for tæringskade på kjøler må ta høgde for att en av dei må skiftes. Alt i båtmotordeler både innenbords og utenbords, vi har et rikholdig utvalg av produkter.


Vi leverer også turbo til personbil, lastebil, buss, industrimotor, landbruksmotorer med mer.

Från området 3kr till södra Sverige 1kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg