onsdag 18. mai 2016

Pulverlakkering felger bergen

Vi har spesialisert oss på overflatebehandling av metaller, og kan i dag tilby det . Vi pulverlakkerer og reparerer felger i alle farger. Med vår moderne maskinpark og dyktige ansatte er du sikret arbeid av høyeste kvalitet. Bergen Coating sandblåser og pulverlakkerer dine bildeler.


Braketter og oppheng som kan skrus av bilen og leveres inn. Innerskjermer og hele rammer tar de .

Har sett jeg gjerne . Sodablåsing og pulverlakkering - Bil og. Reperasjon av felger i BERGEN - Bil og motor innlegg 31. Oppussing felger - hvordan får jeg best resultat.


Lakkering av felger , holdbarhet m. Sandblåsing og pulverlakk av felger hvor? Felgene er MB felger som skal brukes på vinteren så en ok jobb til en bra pris er godt. Er det noen som kjenner til hvor man kan få utført dette i Bergen ?

Noken som har erfaring med å få lakkert felger i Bergen el. Planlegger et lite vinterprosjekt. Omlakkering av felger, må det bli så dyrt?


Hentet inn pris på glassblåsing og lakkering av rrc- stålfelger i dag. Pulverlakkering av felger kan jeg underskrive på at ikke holder over tid. Har du bilder av prosjekter du har fått pulverlakkert hos Opems?


Last de gjerne opp på vår facebook side! Jeg ønsker å pulverlakkere stålfelger , og er derfor på en liten runde for å finne ut hvem som tilbyr det. Hørte først med Bergen Elkosal AS.


Vi reparerer lakkskadede felger. Det lønner seg ofte å reparere fremfor å kjøpe nytt. Vi gir deg gratis vurdering og taksering av alle felgskader. Vi kommer til å sand blåse de delene som skal til pulver lakkering. Haugaland Pulverlakk utfører pulverlakkering av alle typer metaller samt grunnarbeidet før pulverlakkering.


Selv for de mest ripete, korriderte og bøyde felgene er det håp. For at det skal bli gjort skikkelig, blir felgene pulverlakkert , noe som gjør dem . Har seg slik at jeg har tilgang på medie-blåsings-utstyr og pulverlakk - stasjon, men ikke har stort nok ovn til å få plass til felg. Felgene pusses jo ne eventuelt sandblåses før de pulverlakkeres.

Er ikke så komplisert det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg