mandag 30. mai 2016

Norske talenter semifinale 2017

Få oversikten over alle som er videre til de direktesendte semifinalene her! NYDALEN (TV 2): Hvem tror du vinner finalen i Norske talenter ? Jeg tror du rørte hele Norge nå! Mia Gundersen etter opptredenen i semifinalen.


Fredag kveld var det tid for årets aller siste Norske talenter -sending,.

Bergen, Oslo og Trondheim, etterfulgt av semifinaler , en ekstrasemifinale og en finale. Dere er hjertelig velkommen til studio. TV-seerne med balladesang i semifinalen.


Takk til alle som gav oss sin stemme i semifinalen ! Han håper Drammen stiller opp og stemmer ham videre til . Etter GULLKNAPP på audition ble det et fyrverkeri av en semifinale ! Sist gang de var med i Norske talenter fikk de beskjed av dommerne.

Growndead er klare for semifinalen. FINALE Norske talenter 18. Klar for semifinale i Norske talenter : Femte trinn på Steinkjer skole.


Tilfeldighetene ville at dette falt sammen med semifinalen i Norske talenter , der 15-åringen fra Sunndal leverte Rascal Flatts-låta Bless the . Nikolai Lysnes (18), elev ved Thor Heyerdahl videregående skole i Larvik, skaffet fredag seg billett til semifinalen i TV2-programmet Norske. Gitartalentet Tristan Hafredal Melby og folkedansgruppa Tinndølan er videre til semifinalen etter dommerutvelgelsen i Norske talenter. Ingrid Vingelen-Digre (14) og Sivert Garli (14) nådde akkurat ikke opp i fredagens semifinale.


Seerne avgjør om de går videre til selveste . Anders Jektvik sang i semifinalen fredag. Ti semifinalister kjemper om finaleplass i Norske talenter. Fredag ble det klart at Marianne Methi og bordercollien Vega er blant semifinalister som skal konkurrere om seieren i TV-programmet . Gjekk du glipp av semifinalen ? Rapperen og sangeren fikk . Anna Louise klar for å dra til Oslo for å spille semifinale i den populære konkurransen på TV2.


Hun deltok nemlig med dansekompaniet Meraki voguing og kom til semifinale.

Vilde Winge (tegnspråktolker). Sesongen ble avsluttet med finale den 27. I går var første runde av dommerutvelgelsen til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg