fredag 13. mai 2016

Naturstein fliser

Granitt er det hardeste materialet innenfor gruppen av naturstein som benyttes. Naturstein i flisformat er et alternativ til vanlige fliser. Norsk skifer og naturstein fra Modena Fliser er av aller beste kvalitet og passer perfekt i utemiljøer.


Den er robust og står seg mot regn, saltvann, snø, varme, . Velger du et gulv i naturstein , velger du et gulv for generasjoner.

Steintyper med unik slitestyrke og egnet for fliser til gulv. I de fleste marmortyper vil man finne fragmenter av fossiler. Marmor danner vakre overflater, da naturen ikke gjentar . Tidløs stein til hus, hjem og hage. Et av Norges største utvalg i naturstein. Filtrer på kategori: Inne.


Gulvfliser i naturstein er både lekkert, lett å vedlikeholde og har samtidig lang levetid.

Her finner du vårt uvalg av gulvfliser av naturstein. Vi har til enhver tid et rikholdig utvalg av fliser i lekker naturstein på lager. Her kan du se steintypene vi leverer. Kontakt oss for bestilling.


Hos Right Price Tiles finner du naturstein av beste kvalitet til riktig pris. Fornye kjøkken med nye fliser. Fliser hos oss er natursteinsfliser eller produserte steinfliser som kvartskomponist og terrazzo. Vi har direkte import og skaffer deg stein fra . Stort utvalg italiensk og annen marmor og travertin.


Travertinfliser leveres i en rekke forskjellige størrelser og ofte i sett med sk. Etter mer en år inne flis og naturstein har vi kontakter og kompetanse. Vi kan skaffe det meste å gi råd og veiledning om du trenger. Til naturstein av enhver type: f. Keramiske fliser og fliser av porselen.


Terracotta, murverk, betong og fuger.

Hos Flisekompaniet finner du Norges største lagerførte utvalg av fliser og naturstein i alle prisklasser. I vårt store sortiment finner du mange varianter og . Bruk for eksempel flisene på en enkelt. FagFlis er en kjede som importerer keramiske fliser fra noen av de mest anerkjente produsenter i Europa, bl.


Vår naturstein er av aller beste kvalitet og passer perfekt i alle inne og utemiljøer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg