mandag 23. mai 2016

Takfeste lampe

Hos Elektroimportøren finner du et stort utvalg av tilbehør til dine lamper. Uansett hvilket rom du trenger en lampe til, så har vi alternativer å velge mellom. Ta en nærmere kikk på våre plafonder, spotlights og taklamper. Her finner du transformator, koblingsbokser, bevegelsessensorer, lampeledninger, lampeskjermer med mer.


Takkopp - baldakin til lamper.

Takfestet erstatter takkoppen til lampen. Opphenget har strekkavlastning. Her finner du takfeste for flere pendler, pendeloppheng i flere farger og spiralheiser.


Kan kun benyttes med lamper uten transformator. Du finner også oppheng for både 12V og 230V. Det sparer verdifull plass i rommet og gir ekstra . GS9er en operasjonslampe fra Welch Allyn.

Denne er utstyrt med LED dioder som kombinert gir fremragende holdbarhet, manøvrering og spot kvalitet. I dag er Belid én av de største belysningsprodusentene i Norden. De har lamper av høy kvalitet, flott design og til en god pris! Velg blant et stort utvalg av taklamper for alle typer rom og innredningsstiler. Lampehuset har alltid lave priser og et bredt utvalg.


Klikk hjem din taklampe fra . For å lage en egen lampe , trenger du lampeoppheng, alternativt en. Den doble glasskjermen, messingdetaljene og tekstilledningen er med på å fremheve den vakre designen på EVEDAL taklampe. Alle utenom Takhengt, Primaso (som kommer med takfeste komplett) kan ha forskjellige fester. Kan leveres tilpasset skip. Coral en en enkel og rolig taklampe fra Lucide som kommer i seks fargevalg.


Lampen er suspendert med vaiere fra et takfeste i satinert krom og den . Hos oss finner du et bredt sortiment takpendler, som virkelig kan endre atmosfæren rundt spisebordet. Sjekk ut våre fantastiske takpendler her! Operasjonslampe Mach LED SC, takfeste 80m.


Undersøkelseslampe Mach LED 13 takfeste.

I dag er det hovedsakelig to måter å feste en lampeskjerm til lampen på:.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg