onsdag 25. mai 2016

Plate under ovn størrelse

Gulv under og foran ildstedet skal være av ubrennbart materiale eller dekket med ubrennbar plate. Kaminer og peisinnsatser skal ha slik plate . Er det noen norm på hvor stor platen under ovnen skal være! Så er det ekstra krav til gulvplatens størrelse hvis høyden til ildstedets åpning er . Størrelsen på gulvplaten avhenger av peisen.


Andre krever at man har en plate under selve peisen også.

Vi skal bytte vedovn - og i den forbindelse skal vi også skifte ut plata som ligger under ovnen. Glassplate under vedovn - Hus og hage. Flere resultater fra forum. Bufret Vårt utvalg av gulvplater er stort og består av ulike materialer, fasonger og farger.


Våre autoriserte forhandlere vil kunne hjelpe deg til å finne det produktet som . Underlagsplate for ovn og peis. For eksempel kan ovner med enkelt sideglass kreve inntil en meter. Gulvplate sort lakk, ikke brennbar, beskytter gulv under ovn.

Bergen Varmesenter tilbyr ulike underlagsplater i stål og glass. UNDERLAGSPLATE STÅL – SORT LAKKERT mm B. Halvrund underlagsplate i klart, herdet glass til bruk rundt ildstedet. KampanjeAsgård peisovn svart. Tilleggsutstyr du ofte trenger er røkrør, gulvplate og eventuelt montering.


OVNSVERTE NIGRA TUBE BEBEL SORT. Tilgjengelig i butikker. Superpris kun for plater! Se monteringsanvisningen til ditt ildsted for krav til størrelse på platen. Gulv av brennbart materiale skal beskyttes med plate av.


P- plassen er tilgjengelig under ovnen. Det er meget viktig at veden er tørr. Tørr ved vil si lagret i min.


I bruks- og monteringsveiledningen som følger med peisen står riktig størrelse på. På denne måten unngår man at urenheter kommer inn under glassplaten. Halvmåneformet glassgulvplate som passer til peisovnsseriene Aduro 1. Ildstedsregler for ovner og peiser i Byggforskserien 552.


Skorsteinen undersøkes for tetthet.

Krav til gulvplate : Skal ildstedet anbringes på gulv av brennbart materiale, må hele gulvet under ildstedet, og 3mm foran ildstedet, dekkes av en plate av ikke - . Omramningen leveres umalt. Les mer om behandling av peisene våre her. Her finner du ofte stilte spørsmål og.


Foran ovnen må gulvet være dekket med ildfast plate på cm. For å hindre at ilden sprer seg dersom det skulle falle noe ut av ovnen, skal gulvflaten foran og under kaminen dekkes med en plate i ildfast . Ikke kjøp for stor ovn i forhold til arealet den skal varme opp. Det viktigste tipset er å velge riktig størrelse. Vedovner og peisovner som selges er hovedsakelig plate- eller støpejernsovner. Plate eller støpejernsovn?


Oppvarmingsbehov, plassering og romstørrelse er de tre viktigste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg