tirsdag 31. mai 2016

Svetteslange plantasjen

Svetteslange er spesielt egnet for vanning av vekster i rader som nyplanting av hekk. Drypper vann langs hele slangen. Koblingssett bestående av en ventil med manuell lås og en hurtigkobling til slange.


Går det lett å skifte utstyr, selv med høyt vanntrykk. Med gjennomtenkte vanningsløsninger gjør du beplantningen enda vakrere og lettere å stelle. Hos oss finner du vannslanger, koblinger og vannkanner som .

Utstyrt med regulerings- og stoppventil. Kan kappes eller forlenges til maks. For nøyaktig, økonomisk vanning av blomsterbe hekker, grønnsaker, . Gardena Roll-Up veggslangeboks. Har de siste vel ti år brukt svetteslange på mine bringebærbusker. Kjøp en dryppslange , ikke svetteslange , legge inntill hekken, kan også.


Fungerer både over og under bak. Mangler: plantasjen Find every .

Du kan minske vannforbruket ved å legge ut en svetteslange som kobles til et tidsur. Har du for eksempel plantet en hekk, kan det være lurt å legge ned en svetteslange med automatisk vanning. Monter selvvanningsanlegg eller gå til anskaffelse av en svetteslange som . Plantasjen Trondheim - Moum. Bærum Ferdigplen - din gressprodusent på østlandet. Vi leverer kvalitetsplen til alle typer arealer.


Flytende gressgjødsel 29- lite. Pakken inkluderer: stk Hozelock Cloud Controller Kit stk Hozelock svetteslange meter. Enklere og billigere enn Gaia. Bufret Er det noe sted man kan få tak i svetteslange uten at det koster syke priser?


Jeg har kjøpt en svetteslange som jeg har lagt over alle dyrkingsbøttene. Det kan være lurt å legge en svetteslange langs tujahekken, og heller vanne skikkelig en til . En svetteslange er spesielt godt egnet for vanning av planter i rader. Har hatt svetteslange langs thujaene hele sommeren.


Gravd ned svetteslange i nybedet, og plantet misplene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg