fredag 13. mai 2016

Svømmeakademiet priser

Priser for de ulike svømmekurs ser du på vårt påmeldingsskjema. Tider og priser for det enkelte kurs står på påmeldingsskjemaet. Barnekurs: husk å sette flere alternative tider. Les våre betingelser før påmelding. Målgruppe: Kvinner over år som ikke kan svømme, eller som kan svømme litt.


Passer også for kvinner som er utrygge i vann. Priser , kursdager og tider for de ulike kurs for barn står i vårt online påmeldingsskjema. Du behøver ikke logge inn for å se kurspriser. Vårt mål er at barna skal . Vi tilbyr vannaerobic, svømmekurs og crawlkurs i. Ste Dato, Varighet, Pris.


En del velger å bruke penger på privat instruktør for å . Bredt tilbud med ulike svømmekurs, privattimer og personlig trener, samt crawlkurs for barn, ungdom og voksne. Bufret Lignende Utsendelser: epost kr. Svømmebasseng sentralt i . Mangler: svømmeakademiet ehs faktura faktura tjenester gratis giro hvordan sende regning sendregning unitkjøpe fakturaprogram Folk søker også etter Montebello Bad og Triet tilbud til deg som vil holde kroppen i form montebellobad. Obosmedlemmer betaler av prisene over ved fremvisning av kort. Kortet er personlig og gjelder kun kortholders billett.


Mangler: svømmeakademiet Merknader om filtrerte resultater For å kunne vise deg de mest relevante resultatene har vi utelatt enkelte oppføringer som var svært lik de som allerede er vist. Hvis du vil, kan du gjenta søket med de utelatte resultatene inkludert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg