mandag 30. mai 2016

Punsj til fest

Gyllengul punsj eller sangria med sitrusfrukter til festen. Det er fredag og tid for fredagscocktail. I dag får du oppskrift på en enkel festdrikk som kan varieres i det. Punsj er noe alle kan lage, den kan gjøre ferdig på forhånd slik at.


Passer perfekt både som cocktail eller som punsj til fest med flere gjester.

Denne retten har 7kcal pr 1gram. En skikkelig velkomstdrink som en bowle setter festen godt i gang. Her finner du oppskrifter med og uten alkohol, for store og små.


Laget denne på ein fest med ca personer, den blei ein stor hit som så og sei alle likte! Den er dessverre historie, da den ble knust på en fest for et par år siden. Dumt for jeg syntes den var fin.


Men den fra IKEA er av tykkere glass, . I denne utgavens edle dråper skal det handle om punsj , og charter-Svein,.

I Syden er jo punsj tegnet på at det er god stemning. Sommerdrink innlegg 30. Flere resultater fra freak.


Skal holde et lite og intimt nyttårsfest, og prøver å finne noe . This Pin was discovered by Åshild Walseth. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Ingen fest uten en stor bolle med bowl! Kjenner at det er litt 80-talls sjung over bowl-navnet, men den holder fremdeles stand etter min mening.


Frukten vil nemlig raskt legge seg på bunnen og skape grums. Punsjen ser friskere og klarere ut med kun sitron, lime og isbiter i. Carl Locher ofte kunstnere og fiskere i Skagen og Hornbæk på Locher-punsj. Dvs jeg blant annet skal lage velkomstdrink til 50stk. Er det noen der ute som har tips til . Frys is i ballonger og miks punsj som om du aldri har gjort annet. Bollen rommer liter og er perfekt for servering av punsj, snacks eller salat.


UV-aktive store boller i solid engangsplast som enten kan kastes eller vaskes og brukes flere ganger.

Punch et Musique er eksamensfesten til 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg