fredag 17. juni 2016

Kakestativ til bryllupskake

Elegant kakestativ til kaker. Enkelt å sette … Pris89-. Bilde av CakeFrame Minion Kit. Et etasjers - stabilt, anvendelig og fint kakestativ , med plass til forskjellige kaker.


Wilton kakestativ Donut-bil. Hvorfor MÅ man ha kakestativ da?

Kakestativ for fire kaker, halvsirkel. Det ER faktisk mulig å ha en bryllupskake som ikke består av tre kaker på et kakestativ. Det ene er rundt og det andre er hjertestativ.


Presentér bryllupskaken på et flott og stabilt kakestativ med etasjer! Hos oss får du bryllupskaker i en, to og tre etasjer, i run firkantet eller hjerteformet fasong. Depositum, kakestativ , kr 814.


Noen som vet hvor man får kjøpt billige bryllupskake -stativ? Altså skal lage bryllupskaka selv. Femetasjers kakestativ ny eller brukt brukt.

No er det enkelt å få tak i flotte kakestativ , slik at ein kan montere tre kaker oppå. Eg har hatt stor suksess med ostekake til bryllupskake. Søt figur til bryllupskaken ! Bufret t min Her får du hjelp trinn for trinn om du vil lage en fantastisk bryllupskake i tre etasjer. Med et kakestativ som dette, godt sammenskrud kan kaken med fordel . Ingen kaker slår en hjemmelaget bryllupskake på smak. Vi har flere typer stativ til utleie.


Nytt i vårt sortement er et stativ som har plass til kaker i høyden. Dette produktet finnes under serveringsutstyr. En bryllupskake med tradisjoner! Velg mellom sukkerbrødbunn eller makronbunn.


Bryllupskake Hvit Dame med Vingestativ. Vi bytter stadig utvalget i disken etter kreativitet og sesong. Denne kaken leveres på kakestativ. Hos oss kan du bestille hele kaker, alt fra ordinære kaker, egne ønsker, temakaker eller bryllupskake.


Blomsterbergs bryllupskake i fem etasjer er laget av valnøttbunner med trøffelkrem og blåbærbomber. På marsipanen er det pyntet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg