torsdag 16. juni 2016

Liten fettpresse

Liten fettpresse laget i kraftig stål. Legg til i innkjøpslisten. Fettpresse enhånds 120ml - Pressol. Leveres med 150mm rett smørerør . Kommer til der de større utgavene må gi tapt.


Forventet leveringstid: 3-dager inn til oss.

Interflon Nor AS i Sandefjord. Denne fylles fra en standard 400 . Ventil inni slik at fett ble presset ut av røret og røret fylt av reservoaret. Noen som har helt korrekt fremgangsmåte for å fylle en fettpresse med. Hvor finner man høytemperaturfett til fettpresse ? Man kan selvsagt tømme en liten tube med fett inn i fettpressa, men det må jo være mye . Personlig liker jeg best ett-greps manuell, eller luft-presse med liten dunk.


Fett Marine (for liten fettpresse GC-LB) 3-pakk. Bufret Bruk den som en selvstendig fettpresse ved å klemme fettet ned i medfølgende beholder eller fjern beholderen og skru fettuben fast i lokket.

En hånds fettpresse 400ml. Bilde av Orion enhånds fettpresse for skrupatron . Trykkluftdrevet fettpresse som har vinklet patronholder og kan brukes sammen med 4g-patroner eller fett i løsvekt. En stadig liten tilføring av fett er det som gir minst slitasje. Det finnes fettpresser til store patroner, men de har ofte litt større dyse i enden,.


Liten, lavt strømforbruk, IP-klassifisering, vibrasjonstestet og med smarte tilbehør er det. LED Baklykt sett med magnet feste 4m og 12m kabel. En liten profesjonell og robust trommel for luft.


Robust pulverlakert trommel i stål. Har du delenummer og referanse til den fettpressen ? Det er som nevnt ikke lÃ¥s pÃ¥ den, som gjør den liten nok til Ã¥ komme til. Vid väldigt liten öppning sugs tillförlitligt fett eller fjäderkraften trycks in i. Søk etter skrivermodellen din i søkefeltet, eller velg den i listen. På utsiden sitter en romslig glidelåslomme og i hver ende en liten lett tilgjengelig lomme med borrelås.


Behagelig polstring av siden og bærereimen . Tror du det kunne gå med en liten fettpresse som pumpe, eller er det spesielle pumper beregnet på olje. Spissen på bildet er jo lett å lage, den . I forhold til prisen på en ny maskin er det en liten investering for å oppnå en lengre levetid og økt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg