fredag 24. juni 2016

Klips til bremserør

Monteringsklips for bremserør , stk. Mounting clips for brakelines, pack. For enkel og sikker montering av bremserør til karosseriet.


På lager (1-arbeidsdager leveringstid til butikk) . Veisalt er sterke saker og spiser opp bilene og ødelegger bremserøret.

Bli den første til å omtale dette produktet. Kitet inkluderer klips , skruer, festebraketter og monteringsveiledning. Fordelerstykke til bremserør til BMW E- Schmiedmann - Nye deler. Navn: Bremserør 5mm kobber 5m.


Sist jeg skifta bremserør på BMW, kjøpte jeg ferdige rør hos forhandler. S FORFRA TIL BAK PÅ BILEN . Skulle hatt noen klips som fester bremserør ut til calipere bak på en Golf II! Disse er utgått fra Møller.

Noen som veit hvor man får tak i disse eller . Spesialtang til å bende bremserør. Hvis du har varenummer på ønsket del, kan du taste dette direkte inn i søkefeltet. Vi anbefaler å bruke Norsk Bildelkatalog . Hvor kan man få disse klips ? Kjøp Bremseslange, bremserør , bremsewire og parkeringsbremse til din Mercedes-Benz. Opptil - LAVERE PRISER og RASK leveringstid. Bufret Etiketter små, bremserør skjøter og nipler.


Tilføj vare til kurven KØBKØB. Klips bremserør forbro Mini. Søk etter verktoy for a trekke ut klips returnerte 1treff. Flenseverktøy for bremserør. Bremser, bremser for og bak, bremserør , bremseforsterker, ABS.


Har bremserørslekasje under bilen midt på innenfor kanalen. Under rørene ligger et plastdeksel som er festet med plastplugger med . Regler for festing av bremserør er ved kobber rør skal det være et feste hver cm.

Driver å gjør ferdig en Turbo, og trenger klipsene som holder bremserør , slanger. Hm, er det ikke klips over tanken da som rørene er festet i?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg