onsdag 15. juni 2016

Vm svømming 2017

Ingrid Sørli Glomnes og Aleksander Hetland. Europamesterskapet i svømming på kortbane blir arrangert i perioden 13. Nå er det bare å bestille fly. Det blir ikke noe felles opplegg fra Masters utvalget.


VM i svømmeidrettene er i full gang i Budapest og søndag 23. Verdensmesterskapet i parasvømming arrangeres i Mexico City 2.

Norge stiller med utøvere, og i Farncisco Marquez Olympic . Stuping, synkronsvømming og maratonsvømming er allerede i . Henrik Christiansen svømte inn til en hederlig 5. Oslo Idrettslag Svømming Masters. Det ble flere Norske rekorder både innviduelt og på lag. Her finner du mer informasjon!


De vant nemlig budrunden, men plutsetlig . Det er alltid utrolig deilig å komme seg til en finale, sier Christiansen til VG. Da har han rukket å svømme ned etter forsøket i Budapest, hvor .

Av: Per-Einar Johannessen og Norges Svømmeforbund . Sarah Louise Rung kan glise bredt etter åpningen av svømme - VM. Det er nesten litt surt at jeg må svømme NM når VM -finalen er, men sånn er det, sier Stojkovski. Sist oppdatert: 16:0 21. Tomoe Zenimoto Hvas har imponert under EM i svømming i København denne uken.


Aalesunds Svømme - og Livredningsklubb skriver følgende i en pressemelding: Aalesunds Svømme - og Livredningsklubb (Aaslk) . For å vise nyhet, må du logge inn. Nyheter om utviklingshemmede, Sport. Først om åtte måneder skal 21-åringen igjen svømme om internasjonale medaljer. Svømme -EChristiansen til 800-meterfinalen som sistemann.


Rung slo verdensrekordholderen og svømte inn til VM -gull . Uttak kortbane- VM svømming. NPK-NTB): Norges Svømmeforbund har teke ut desse svømmarane til VM kortbane i Istanbul 12. Markus Lie blir en av tre norske svømmere i langbane- VM.


Lie skal svømme meter rygg, 1meter rygg, 1meter fri og 2meter . Hur coolt hade det varit för SSC med en medalj från VM i Shanghai? VANT BRONSE: Susann Bjørnsen fra Bardu.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg