onsdag 15. juni 2016

Kombinasjonsnøkkel 1 4

Tynt, konisk U-hode for å komme godt til. Logg inn for å se pris og saldo informasjon for hovedlager. Stort utvalg av verktøy, som kombinasjonsnøkler , leddnøkler og ringnøkler. Kraftig håndtak med mykt innlegg for godt grep.


Kombinasjonsnøkkel for arbeid i høyden Merke: Bahco Fallsikret av: H. Tynne og sterke kombinasjonsnøkler i tomme-dimensjoner. Bli den første som omtaler . Tynn åpen ende med arbeidsvinkel på grader. Tolvkanthode med grader vinkel og ergonomisk grep. Trykk her for større bilde . Ringen bukket 15° med et slankere hode for bedre tilgjengelighet.


Lik dimensjon i begge ender. Kjøp Bahco kombinasjonsnøkkel mm med skralle online hos BAUHAUS. God lengde, smekker og med behagelig grep er kjennetegnene for denne klassikeren. Klikk på mappenavnet for alle varer i mappen. Med fintannede, 72-tenners mekanisme som krever kun 5° bevegelse.


Solid mekanisme med reversering som kan endres uten at nykkelen tas vekk fra skrue. Pipene har låsehull for verktøyets sperrekule. Tactix kombinasjonsnøkkel mm. Bygg og Hage AS har valgt Teng Tools til sortimentet for å gi proff og privat et . Wera Joker skrallenøkler og kombinasjonsnøkler fra Tecos. Viser til av 3(sider).


Den har 12-kant innerring i hodet. Børstet utførelse med polert hode. Krom vanadium stål, med meget slitesterk, . Verktøy i industrikvalitet.


Velg butikk for å se prisen i ditt varehus. KOMBINASJONSNØKKEL 10MM - KONGSBERG.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg