mandag 20. juni 2016

Slangeklemme verktøy

Vare til av totalt 27. Hydroscand tilbyr en rekke forskjellige variasjoner av slangeklemmer som. Slangeklemmer med et eller to ører finnes også på lager. Brukes for å fjerne og montere alle typer flate, selvspennende slangeklemmer. Roterbare kjefter for å kunne gripe i alle vinkler.


Lag dine egne slangeklemmer.

Kappes enkelt til ønsket len. Produkt og lager informasjon. Biltema og skaffet meg rett verktøy. Enklere, raskere og sikrere enn andre vanlige tenger med polygrip. Fjær-ende slangeklemmer forekommer på mange tyske og japanske biler).


Fordelen med slangeklemmen Oetiker er at ingen vasse deler stikker ut. Dette for å kunne levere verktøy med verdensledende kvalitet. Alle Unior verktøy lages i overenstemmelse med DIN Standard og elektriske . SLANGEKLEMME 125MM EP105CL.

Du er sikker når du handler hos oss. Til bruk ved Heavy Duty. Godkjent av Lloyds for bruk til marine og offshore. ABA Original har et av spesialprodusert rør helpresset og meget sterkt snekkehus , oppbøyde båndkanter og slett båndunderside som skåner slangen. Sortiment med rustfrie slangeklemmer i 1deler 9. Her kan vi lage farge på sprayboks, i flikkflaske til steinsprut eller lakk til sprøyting.


Bli den første til å omtale dette produktet. Finnes det en spesial tang til å . Vi har et bredt utvalg av slangeklemmer - se mer her. Flexit Ventilasjon Tilbehør. Klikk på bilde under for å . Biltrekk, Bildeler på nett, Nettbutikk, Bilrekvisita, Bilutstyr, Verktøy , Takboks, . Praktisk slangeklemme som ikke krever verktøy.


ABA slangeklemme mini rustfri. NOK (Veil. pris: NOK 58)NOK (Veil. pris: NOK 73).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg