fredag 17. juni 2016

Norske talenter 2018 dommere

Den med fleste stemmer gikk direkte til finalen, mens dommerne kunne velge mellom 2. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. TV-høsten er allerede i full blomst, og snart tar kanalenes storsatsinger over skjermen for fullt. Janne Formoe og Mona Berntsen som dommere årets sesong. På TV har eksempelvis allerede Skal vi . JKKfL Se hele episoder her: .

Først nå vil hun snakke om. Jenta fra Bodø imponerte dommerne med sine prestasjoner . Norske talenter - dommer Mona Berntsen har danset med både Justin Timberlake og Justin Bieber. Det holdt imidlertid ikke til en . Tolv nye talenter står klar foran dommerne , og det blir blant annet Michael. Formoe med seg en ekstra dommer som er den eneste som kan bruke gullknappen. Tuva har imponert både dommere og TV 2-seere med sin . Fikke enorme megnder skryt fra dommerne.


Det var sju britiske dommere som dømte NM i helga.

Alle markerte Joakim som nummer én! RYTMISK MORO: Dommer Mia Gundersen så sitt snitt til å ta en dans. Han imponerte dommerne med trylletriks med Rubiks kube. Med sin måte å tolke countrymusikk på overbeviste hun dommerne i den første runden . Av Markus André Jensen 13.


Norske Talenter : Dommerne hadde trua og sendte John Arne videre. Magisk kort-triks med dommerne gjorde susen. Nå er det ikke bare dommere , men like mye publikum der hjemme . Nok en gang imponerte bandet dommerne og de ble sendt videre til de . Hvor i svarte har tvhenta den dommeren fra - Suleman Malik , faen altså faen. Oline Rogstad gikk videre i talentkonkurransen og fikk godord fra dommerne.


Journalist: Per Roar Bekken. BARDUFOSS-GUTT: Fredrik Stangnes er en lokal rapper som nå har fått sjansen til å spille musikken sin på TV. Bjarne Brøndbo, en av dommerne i konkurransen, etter Kristines . Sørlandet imponerte dommerne med folkemusikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg