tirsdag 21. juni 2016

Sitronvann tenner

Kan vann med ferskpresset sitron føre til renere hu vektnedgang og bedre fordøyelse? Se hva ernæringsfysiologene svarer. Desto lavere pH-verdien er, jo farligere er det for tennene dine. Sitron er farligst, ettersom den har en pH på bare 4. Derfor bør du til en viss grad unngå drikker .

Det er vel egentlig bare ett, stort problem med sitroner. Sitronsyre og tenner går ikke særlig godt overens. Syren kan gjøre stor skade på tannemaljen. En måned med vidunderkuren sitronvann har passert. Har jeg blitt den superkvinnen jeg ble forespeilet?


Bufret Hvis du drikker sitronvann før frokost skjer DETTE med kroppen din! Men du må ha i bakhodet at sitronsaft er sterk kost for tennene , så du blir varmt anbefalt å.

Sur mat som frukt og juice kan skade tennene dine på samme måte som brus. Særlig hvis du drikker sitronvann for så å pusse tennene rett . Sitronsaft kan som sagt være veldig hardt for tennene , så press en hel sitron i et stort glass vand før du drikker det. De fleste anbefaler lunkent vann, men kaldt . Press saften fra en halv sitron ned i et glass med varmt vann. Syreskader er blitt en stor tannhelseutfordring. Nærmere prosent av befolkningen over år har etseskader på tennene , og prosent av . Fire av ti har så slitte tenner at de kan ha skadet dem for alltid.


H på og er like surt som sitron. Etter å ha sett denne lista kommer du til å drikke sitronvann hver eneste morgen før frokost! En bit sitron i vannet gjør det litt mer spennende.


Start hver dag med å drikke et glass sitronvann. Gni en blanding av sitron og bakepulver mot tennene , vent et minutt og skyll: Voila, . Sitronvann er kjempegodt, og det hjelper deg ned i vekt! SIDE2): Vi vet at vi må pusse tenner , bruke tanntrå skylle med fluor og spise lite sukker.

På den måten får vi sunne, fine tenner. Vet du hvordan det er for tennene å drikke dette hver morgen? Jeg har også begynt med sitronvann. Ja du kan drikke sitronvann når du er gravid!


Da sparer vi også tennene for den sure sitronen. Her er naturlige midler som skal kunne bleke tennene. Sitron skal være et effektivt blekemiddel og sitronsaft skal gjøre tennene hvitere. Spiser du sitron eller drikke sitron drikker regelmessig? I så fall kan du bli lurer på om dette kan påvirke helsen til tennene.


Mange tar sitron og varmt vann i . Det kan nesten være like ille for tennene som brus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg