fredag 24. juni 2016

Sitteputer 50x50

Sitt behagelig med myke stolputer i ulike former og design. Vi har et rikelig sortiment med boksputer og sitteputer. Samt at vi har boksputer og sitteputer fra . Hos BAUHAUS finner du alltid et stort utvalg av puter og hageputer.


Velg din favoritt og få billig frakt og måneders returrett med på kjøpet. Vi har puter som matcher alle utemøblene våre, slik at du kan skreddersy komforten og utseendet til uteplassen.

Du kan skape en helt ny stemning med alle . Gjør stolen mer behagelig å sitte på med en av våre svært rimelige stolputer! Sitt komfortabelt med puter som passer til dine utemøbler. Våre stolputer er UV- resistente og tåler derfor sommersolen godt. Så uansett om du leter etter rimelige.


Hos Kid finner du en mengde stilfulle og komfortable stolputer og sitteputer. Velg mellom en rekke farger og design. Bestill fra vår nettbutikk i dag!

Field sittepute fra House Doctor. Stor og myk sittepute i bomull. Coon sittepute 48x4 grå. I vårt sortiment finnes det puter i forskjellige størrelser, farger og design. Bilde av SAFARI PYNTEPUTE, BEIGE 50XCM.


Explore our inspiring and colourful world of fashion, accessories and interior. Order your favourites today. Nantes - Stoff, Light Grey. Designet av Bolia Design Team. Behagelig og myk pute i lyse, lette farger med frynser.


Puten har et enkelt, men moderne design som gjør seg godt til pynt i sofaen. Slik bygger du en putekasse. Her får du oppskriften på hvordan du snekrer en praktisk og pen putekasse! Veldig pent brukte sitteputer.


GreenGate, sittepute Vanessa. Både til inne og utendørs bruk. KitchenTime selger sitteputer fra kjente varemerker!

Sittepute Grå Mongolsk lammeskinn 40xcm. Innerpute med fjærfyll 50xcm. Putetrekk Elvira i fløyel 50xcm. Trykkavlastende sittepute for myk og behagelig sitting.


Antidecubitusputen er en pute konstruert for rullestolbruk. Den kan brukes alene, eller oppå an. Pute Soul of Himla 50x60cm blyertsgrå.


Lekre putetrekk i mange forskjellige farger, stoffer og stiler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg