fredag 24. juni 2016

Sykkelpumpe schrader

Sykkelpumpe med grepvennlige håndtak, aluminiumsylinder og lettlest trykkmåler. Ergonomisk håndtak for bedre grep. Leveres med praktisk rammefeste. Presta: Racerventil Av messing.


Men det vanligste er nok en god sykkelpumpe med manometer (et manometer angir lufttrykket i dekket) til å pumpe dekkene på sykkelen.

Dunlop: Vanlig sykkelventil. Se tester og finn best pris i Prisguiden - Prisguiden samler tester slik at du kan finne de varene som faktisk er best i . Adaptere for å pumpe alle typer sykkeldekk med en vanlig sykkelpumpe eller pumpe beregnet på bildekk. Kjøpte ny sykkel i høst men finner ikke ut hva slags sykkelpumpe jeg.


Hos XXL har vi et stort utvalg av sykkelpumpe fra kjente merker til lave priser. Vi tilbyr dagers prisløfte og 1dagers åpent kjøp! Se hele utvalget og kjøp .

Schrader ventilene er akkurat som den ventilen du finner på en bil dekk. Monter åpningen av sykkelpumpe hode eller munnstykket inn på ventilen stammen. Det kan være schrader (bilventil) eller prestaventil (racerventil), det varierer vel fortsatt litt blant produsentene.


Denne robuste sykkelpumpen er et moderne gatemøbel som kan installeres hvor som helst i byen. BRONSEPAKKEN TECH DRIVE HIGH VOLUME SYKKELPUMPE En liten, men kraftig sykkelpumpe fra Lezyne. Salt Plus sin foldbare sykkelpumpe er veldig god valg til deg som ønsker å ha en. Denne foldbare sykkelpumpen fra Salt Plus virker både på Schrader og . Pumpehode med doble munnstykker og klemlåsing.


Men er alle sykkelpumper egentlig egnet til sykkelen din? Schrader -ventil eller autoventil brukes som regel i brede dekk, fx terrengsykler. Skaff deg en sykkelpumpe, slik at du alltid kan pumpe opp dekkene når det trengs.


Brooks Psykkelpumpe er laget av CNC-frest aluminium med smidd. Vanligvis er det upraktisk å bruke en sykkelpumpe for å oppblåse et bildekk helt. Bontrager Air Support Høyt Volum Sykkelpumpe. Mätavvikelse pumpens tryckmätare ( ).

UTVALDA MÄTVÄRDEN FRÅN TESTET. Elegant toppmodell fra GIYO som produsere av verdens sykkelpumper. Stål etasje kjøre ABSav Lezyne er en etasje sykkel pumpe trykkmåler. Funksjoner gulv sykkel pumpe .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg