mandag 13. juni 2016

Lag ditt eget ølglass

Du bestemmer tekst og skrifttype. Glass med eget foto, bilde eller motiv på er en morsom og spennende ting både til seg selv og å gi bort. Vil du lage ølglass med trykk til din restaurant eller kro? Unike beerglasses gravert med navn. Få dine glass trykt hos IGO til en lav pris.


Bestill dine trykte glass nå!

Firmagaver laget av glass er tidløse og derfor populære. Fant et firma som tar imot dine egne glass og trykker på dem. Lurer på om det var på Vestlandet et sted. Ideelt, siden mange av de som trykker . Flere resultater fra forum. Bufret Lag et personlig ølglass med panoramafoto hos POWER Fotoservice.


Gjør kruset gjenkjennelig med ditt eget bilde. Stort utvalg av størrelser og krustyper. Lag egne glass og kopper rimelig og enkelt!

Lekkert frostet Longdrink- glass der du kan legge på bilder, tekster eller figurer. Lekkert shot- glass (stk.) der motivet ditt printes på en hvit bakgrunn. Har du lyst til å lage ditt eget glass eller har du mye resteglass liggende som du ikke vet hva du skal gjøre med?


I så fall skal du prøve raking. Slik kan du lage ditt egent sommerglass. Det eneste du faktisk trenger et Nutella glass. Det vil koste deg toppen kroner. Godt glass som dine gjester, kollegaer og andre kontakter vil verdsette.


De ekstremt jordnære og mest skeptiske vil, lag ditt eget ølglass. Vi kan lage premier for konkurranse, for året ansatt eller gaver for kollegaer, kunder og ansatte. Vi har mulighet å skrive teksten din, gravere bildet ditt eller . Lag en unik gave til jubilanten, gave til konfirmanten, gave til dåpsbarnet. Din egen tekst, bilde eller motiv gravert på glass , krystall eller gravert på vinflaske. Vi tar imot familiegrupper, vennegjenger og kolleger på blåtur, hvor alle får være med å lage sitt eget drikkeglass.


Glassblåsing er et eldgammelt håndverk som . Glass i tre størrelser Kan leveres med alle typer motiv. Glasstatuet som er ypperlig for ditt klubbmerke. Flott glass som kan leveres med idrettsmotiv eller eget klubbmerke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg