onsdag 15. juni 2016

Plast resirkulering symbol

Manglende resirkulering er et problem. Plast bruker svært lang tid. Dessuten har all resirkulerbar plast et eget symbol. Piktogrammet for plastemballasje.


Dette symbolet viser at plasten kan gjenvinnes (men ikke at den nødvendigvis blir det).

Tallet i midten viser hvilken type plast produktet er laget . Her kan du last ned alle symbolene i bokmål eller i nynorsk versjon. Trenger du et program for å pakke opp zip-filene, er StuffIt Expander et godt alternativ. Emballasje merket med disse symbolene kan sorteres i plastemballasjen hjemme:. Ulike typer plast i forskjellig materiale, utforminger og størrelser. SIDE2): I bunnen av plastflasker finnes det symboler som de fleste sannsynligvis overser i det daglige.


Har resirkulering av plast egentlig noen effekt for å spare olje? Man sparer energiforbruket tilsvarende to kilo olje ved å bruke en kilo .

Med plastemballasje menes plast som er rundt matvarer og andre. I Grenland hentes plastemballasjen hjemme hos husholdningene hver uke. To kjente symboler som ofte finnes på produkter, og som gir informasjon om. For emballasje er den vanligst på plastemballasje , og den er også til størst nytte i. Selv om plast er utbredt som materiale i diverse kjøkkenutstyr, er det ikke all plast som er like uproblematisk.


Det er stor sannsynlighet for at du . Folie merket resirkulering symbol. Vi tar miljøansvar ved å delta i en returordning for brukt emballasje som blant annet plast -, metall- og bølgepappemballasje. Symboler for resirkulering.


Her lærer du litt om reglene for merking av emballasje for kildesortering. Vi sorterer i kjøkkenbenken og gjenvinner plasten. Kildesortering og gjenvinning av plast fra husholdninger sparer 09. Klima- og miljøminister Tine Sundtoft (H) mener kildesortering er mye mer enn en symbolhandling.


Resirkulering er å bruke materiale fra avfall som råstoff til å produsere nye varer eller. Blant materialer som ofte blir resirkulert finner vi glass, papir, drikkekartong, stål, aluminium, tekstiler, plast og avløpsvann. Rundt symbol for plastavfall med bilde av plastpose og plastflaske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg