fredag 29. juli 2016

Bytte patron redningsvest

Redningsvestens levetid forlenges dersom du sørger for å ta service på den minst én gang i året. CO2- patronen må ikke byttes , men utløsermekanismen bør. Det er kun Cellulose tabletten som er ferskvare og krever hyppig bytte ! Regatta Northsafe med UML utløser: bytte av patron , . Visste du at redningsvesten din trenger årlig vedlikehold – særlig om du har en oppblåsbar pølsevest?

Hei Lurer på om det er noen slaks holdbarhet på gasspatronen på oppblåsbare redningsvester ? Bytte patron redningsvest innlegg 19. Vedlikehold av oppblåsbar redningsvest ? Sjekk oppblåsbare redningsvester ! Flere resultater fra baatplassen. Vekten er angitt på patronen.


Overvekt er OK, for lav vekt kan bety at patronen lekker og må byttes. Løsne på utløsermekanismen og sjekk at .

Hvis vesten har løst seg ut automatisk, er det viktig å skifte patron og . Mange som ferdes på sjøen bruker redningsvest som blåser seg opp automatisk om du faller i. Oppblåsbare vester har en utløsertablett og en gasspatron. This is Skifte av cellulosetablett og gasspatron i oppblåsbar redningsvest by Redningsselskapet on. Hvordan bytte united moulders :. Vær sikker på sjøen - Ha kunnskap om hvordan utstyret ditt fungerer - Tenk sikkerhet - Bli. Stadig flere bruker redningsvester som blåser seg opp selv hvis du havner i vannet.


Men visste du at utløsermekanismen bør byttes ut hvert år, eller. Passer til Regatta SeaSafe redningsvest. Picture of Regatta copatron 33gr. På butikken i Fjordgata får du sjekket redningsvesten , og byttet patron og . Pakningene med cellulosetablett benyttes når man kun . Hvor ofte må man egentlig bytte patron i redningsvesten ? Kontroller at gasspatronens perforering i forkant er hel og uskadet.


I motsatt fall må den byttes. Er du i tvil, ta kontakt med. Angående bytte av gasspatron.

Ni av ti eiere av en oppblåsbar redningsvest vet ikke hvordan den. Tusenvis av oppblåsbare redningsvester fungerer ikke fordi. Dette viser at ikke alle er like flinke med å skifte patron og annet tilbehør når det trengs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg