onsdag 27. juli 2016

Paintball co2 flaske

Norges største nettbutikk for paintball og softgun, PBstore. Flasken er selvfølgelig gjennbruksbare og fylles på . ED-Sport er ledende leverandør av paintball og airsoftutstyr Tippmann, Valken,. Nå har du anledningen til å få COtanken din fylt før vi sender den ut.


COer drivgassen i de fleste paintball markører.

Hei Godtfolk Mitt første innlegg hos norbrygg lyder som sådan. Har fått tak i noen paintball coflasker (12oz)går det ann å bruke de til. Oversikt over CO₂-fylling i Stavanger 20.


Flere resultater fra forum. COpatroner i standard paintball -type gjengeformat. Ekstra hendig for å stoppe tilførsel av gas til markøren når flasken skal fjernes.


CoQuick Change Adapter til Paintball.

Annen sport og idrett: Hei Har tenkt å begyne. Du må ihvertfall ikke finne på å fylle luft på Coflasker. Meg og andre venner tenkte å bestile paintball fra usa, så jeg lurer. Er det sant at man kan bli døv viss flaska er stappa full å den knuses? Flaska eller tub som den också kallas som används.


Disse o-ringene passer til toppen på luft og coflasker. Dette er forbruksvare som er altid greit å ha i bakhånd når det skulle trenges. Patronen kan anvendes sammen med Cocykelpumper og til paintball luftpistoler Patronen er med gevind og kan bruges til pumper med og uden . I motsetning til de aller fleste som driver paintball på konkurransenivå i. CO2-regulator med utganger . PSI Paintball Micro Gauge, 60.


Bor i Egersund som er en liten by, uten paintball forettning. Litt kjipt å måtte dra langt for å fylle en coflaske for så å legge 6-7ball, og må . COflaske , 12oz, nåle ventil, 299. Luftsystemer - Paintball og airsoft - PBSTORE.

This is a video by RAP Real Action Paintball. Vi garanterer lavest pris på leie av paintballutstyr i Oslo. Våre amerikanske kolleger har rapportert vellykket make kits NANO COå drive mini sylinderen for paintball.


Er en slik transformasjon er mulig ved hjelp av . Svart assault rifle paintball pistol med kamuflasje flaskeholder. SHARK aluminium flaske liter. Hvor kan man få fyldt sin flaske op med luft ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg