tirsdag 19. juli 2016

Uttrekkbar søppelbøtte

Hold avfallet skjult inne i skapet. Vår enkle-å-installere utrekkbare søppelbøtter glir ut av skapet på glatte spor med kulelager for rask og enkel tilgang til søpla. Sorterer etter: Relevans . For komposterbart avfall, resirkuler. Søppelbøtter , avfallssystem og kildesortering til benkeskapet. Finn løsningen for ditt behov hos Sigdal.


Ekoline kildesorteringssystem fra Imperial Engros har to avfallsdunker med uttrekkbar stålskinne og plastlokk. Hvilke detaljer legger dere vekt på og hvilke funksjonelle løsninger ønsker dere i hverdagen? Tenk på hva dere vil ha og velg løsninger som er . For å gjøre kjøkkenet ditt enda mer praktisk har Mobalpa utviklet iPractis – et sett med innredningsløsninger som gjør livet enklere. Uttrekkbar søppelbøtte dobbel fra FINN. Vår enkle-å- installere utrekkbare søppelbøtter glir ut av skapet på glatte spor med kulelager for . Et smart og funksjonelt sideskap med egen plass for papirlommetørkle, spak for uttrekkbar søppelbøtte , liten oppbevaringsboks, dobbel . Kabinett søppelbøtte, sort (10L).


Det har fått tre store skuffer, uttrekkbar søppelbøtte og et kjøleskap på 1liter. Det er benyttet myk lukking av alle skuffer. Behandlings- og instrumentskap med skyvefront som avdekker uttrekkbare hyller og.


Lite og lekkert, med nødvendig oppbevaringsplass. Sideskap med en dør, to skuffer og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg