onsdag 20. juli 2016

Isola torvtak

System Platon har derfor i over år ikke bare erstattet neveren, men også forenklet leggeprosessen og gitt dagens torvtak bedre funksjon og lengre levetid. Isola Isokraft er et kraftig asfaltbasert underlagsbelegg som tåler å stå utildekket over. Dobbel sikkerhet, lang holdbarhet. To-trinns tetteløsning for torvtak.


Gammel tradisjon tilsier bruk av never som underlag for torv. Men never er vanskelig å få tak i, og det er få som behersker .

Platon Xtra är lösningen som ger ett hållbart och tätt torvtak. I kombinasion med Isola Isostark underlagstäckning uppnås det en två-stegs tätning. Utførlige opplysninger om torvtak finnes forøvrig i NBI Byggdetaljblad 544. Slik bygger du opp et torvtak. Første sjikt er et asfaltbasert tak- belegg.


Fugemasse for bruk til detaljer med Platon produkter til torvtak , gulv og radonmembran. Fuktbeskyttelse på utsiden av yttervegger mot terreng, og fuktsikring og rotbeskyttelse av asfalt takbelegg i torvtak. Hei, lurer litt på å legge torvtak på en bolig som skal oppføres i høst, dette har.

I hundrevis, om ikke tusenvis, av år har hustakene i vår del av verden vært tekket med torv. Den moderne måten å gjøre det . Tilbehør til Platon sikrer riktig montering og funksjonsoppnåelse til hovedproduktet Platon. Takshingel, Powertekk, torvtak og takrenner. Isola har en meget god løsning for torvtak : Isokraft asfaltbasert takbelegg og Platon underlag med knaster.


I tillegg til takbelegg og underlag leverer vi også . Isola as, Fabrikk Platon Lienfossveien 5. Prismessig vet jeg ikke hva dette koster, da dette var inkludert i leveransen av selve . Skal legge torvtak på en liten hytte, tak arealet er bare ca 42m2. Anbefalt underlagsbelegg takvinkel Betongstein med eller grader uten overflatebehandling Isola Isola Isola Isola Krav til underlags- belegg i værharde strøk . Platen gir meget god fuktbeskyttelse. PLATON XTRA TORVTAK System Platon har mer enn års dokumentert. Grunnmursplaten er fremstilt av Polypropylen, har.


Torvtak krever et tett undertak, helst en asfalt- eller pvc-membran med. Takpanner leveres med ulike garantier: Powertekk fra Isola og . UNDERLAG ISOKRAFT 1X12M ISOLA.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg