onsdag 20. juli 2016

Pumpekum overvann

Høyde mm, Innløp mm, Pris, Antall. Avløpspumpestasjoner for kloakk, grunnvann og overvann. Effektiv håndtering av nedbør som ikke naturlig . Vi leverer et bredt program av mini pumpestasjoner som dekker området fra til boligenheter.


Uansett skal ikke overvannet hit (taknedløp). Dersom drensledningen kobles mot.

Blir antagelig pumpekum te mæ. Vegvesen har kum jeg får . Oljeutskilleranlegg for overvann. VPI-Baga slamavskiller stående CE. Taknedløp, drensvann, overvann mm.


Utløpspunkt for avløp og overvann. Utforming pumpekum er uavklart. Overvannsledning Tett ledning for overvann. Lufting oljeutskiller ø32.

Spillvann og overvann skal føres til hver sin pumpekum. Levering og montering av innvendig pumpekum med etablert avløp. Det bør være en pumpekum per eiendom. Ved pumping av både spillvann og overvann skal disse ha hver sin pumpekum. Privat pumpestasjon skal ikke ha overløp.


Kommunen kan gjøre unntak fra dette. ANLEGG: PUMPEKUM FOR SPILLVANN: PUMPEKUM FOR OVERVANN : Tekn. Spesifikasjon til overvann som føres til kommunalt nett med eller uten fordrøyning. Avløp etter slamavskiller føres til pumpekum med dobble pumper som pumper.


Borehull, overvann , Drift, 0. Annet, beskriv: Vannforsyning. Etter hvert som årene går registrerer vi at fokuset på våre fagområder stadig blir større. Vi som er i bransjen er selvsagt glade for at dette skjer, selv om det . O Føres til kommunalt nett. Pumpeledn,avløp fell, Drift, 0.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg