tirsdag 26. juli 2016

Sinkanode yanmar

For Yanmar-stav med diameter 1mm og UNC-gjenger. På 6LYså er det en sink , og den er plassert i underkant og framkant av varmeveksleren (sjø-kjølevann), (rett over sjøvannspumpe) på babord . Flere resultater fra baatplassen. Sylindrisk sink for Yanmar. FRAKT OG EKSPEDISJON TILKOMMER og kan bli.


Bruk kun sink eller aluminiumsanoder for applikasjoner i brakkvann og saltvann. I ferskvannsapplikasjoner skal du bruke aluminum eller magnesiumsanoder for. Sink for luftkjøler og seildrev. Har du sjøvannskjølt motor slik som jeg er det viktig å bytte sinkanodene regelmessig. Dette innlegget handler om bytte . Offeranoder til både utenbords og innenbordsmotorer og alle typer vann.


Aluminium fungerer både i saltvann og ferskvann. Anoden som sitter ved propellen er lett å se og kurant å skifte. Men det er en sinkanode til!


Den sitter inne i båten, på drevets babord side. Diameter: mm Vekt: gram. Lagerbeholdning: Veiledende pris: 7inkl.


I en del båter, spesielt tyngre . Spør Tom Sollie om vedlikehold og praktiske tips. Tom Sollie er svært aktiv i Vallø Båtforening i Vestfold og har lang erfaring med vedlikehold av båt. Har for lite kjennskap til de, så her må andre . Båtdeler til helskrudde priser!


Baugpropell Sleipner ny type. Honda servicedeler - impeller mm. Her finner du alt til båten og båtmotoren. Yanmar Scania Aquamatic IPS Vripropellanlegg. Vi har også et delelager hvor de .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg