fredag 22. juli 2016

Olje slange

Høytemperatur slange for bruk til oljeretur etc. Godt alternativ til stålomspunnet slange der det kreves mere fleksibilitet. En universalslange for olje , fett, bensin, trykkluft og vann.


Oppdag det store merkevare mangfoldet hos AUTODOC. Suge- og trykkslange for mineralolje, diesel, bensin etc.

Lett og fleksibel slange for olje og bensin med opp til aromater. Se notat under Coldflex gr. Beregnet til industri og anlegg. TANKVOGNSLANGE TANKVOGNSLANGE. DRIVSTOFFSLANGE SAE JRDRIVSTOFFSLANGE SAE JR9.


OLJESLANGE PVC OLJESLANGE PVC. Fra Nord-Europas største slangelager leverer vi slanger med forskjellig fleksibilitet som tåler alle ulike trykklasser, medier og temperaturer.

Universal TU2 Svart industrislange. Egenskaper: All-round slange brukes til mange. Hos traktorspesialisten Økonomi-deler finner du alt du trenger av traktordeler, reservedeler, hydraulikk og tilbehør til din traktor. Bruksområder: Meget anvendelig for føring av oljer, drivstoff, løsningsmidler o. Kan også brukes som varmeapparatslange, . Upptil - LAVERE PRIS og HURTIG LEVERING av VOLVO-deler hos Bsbildeler. Slange til Bensin, oljer etc.


Oljeslange , Eksosside, Inntaksside. Utvendig: Sort slitesterk nitrilgummi, olje -, vær- og sjøvannsbestandig. Motorkjøling med original kvalitet.


Opp til rabatt på reservedeler og tilbehør til bilen på Skruvat. Fant fram en volt lykt satte den på og startet motoren opp, for å si det slik så var det lett å se hvor olje sprutet ut. En oljeslange mellom motor . Sug- og trykkslange for olje og bensin.


Birchmeier Spray-matic SI, slange for olje.

Vi har en ny forsendelse på vei . For transport og lagring kan slangen komprimeres og pakkes i den påsydde bagen. Materiale innvendig: Polyamid. Et bensinrør er en slange laget av plast eller gummi og den brukes til å transportere bensin eller annen brennstoff fra brennstofflagringstanken til bilens motor.


Vælg mellem og meter. Meget solid enhet, to korrosjonsbestandige deksler i trykkstøpt aluminium beskytter slangen. Få din bestilling raskt levert med PostNord eller Posten.


Skal selge min Octavia, og i den forbindelse var bilen inne til en verkstedtest. Det ble anmerket at det var olje i turboslangen, uten videre opplysninger. SPS spiralslang er veldig robust og gir en meget god beskyttelse mot mekaniske påkjenninger og olje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg