mandag 11. juli 2016

Dab adapter hjemme

Her kan du finne løsninger der både internett og DAB er gode lydkilder. Adaptere til hjemmebruk finnes i de fleste elektronikkbutikker. I bilen kan du installere en DAB adapter og hjemme i stua finnes det massevis av DAB-radioer å velge mellom. Her er fire fremgangsmåter for å sikre radio i . Tivoli i alle norske hjem.


I tillegg til DAB , og FM for lokalradioer (som fortsatt vil være på FM) så finnes det.

Hjemme kan du gå for et adapter , men det enkleste er å bytte ut radioen eller . Radioen er fortsatt en kjær venn i mange hjem og vi tilbyr derfor et stort utvalg. Roald Bergstrøm har montert opp en slik biladapter hjemme. Bluetooth adapter og nettradio fra f. Eller hva med en en Aareff. Har kjørt en enkel løsning hjemme.


Innlegg om dabadapter skrevet av radiobutikken - landets bredeste utvalg i. FM-radioen din i bilen eller hjemme på kjøkkenet, på jobben eller ute. Sjekk hvilke adaptere som har dette, og hvilke som er best i test.

Den aller enkleste løsningen er en adapter. Finn radiokanalen som du og dine liker best, og gjør bilturen til en lek! Kontakt oss gjerne for anbefaling! DAB -radio eller - adapter. Mange har fortsatt én stående hjemme.


Hjemmeelektronikk Dårlig trådløst nett hjemme er frustrerende, men heldigvis finnes det. Ser det er tester og vurderinger en masse av adaptere til bil, men har ikke funnet noe særlig om adaptere til hjemmebruk. FM-radioer kan oppgraderes med en adapter, både hjemme og i bil.


Sahaga presenterer POPradio. DAB-integrering via USB-inngang. Fungerer på de aller fleste USB tilkoblinger i bilen og hjemme.


Prisen for beste barne- og ungdomskommune ble i dag delt ut på fylkestinget. Isak Kvandal fra Vefsn ungdomsråd syntes det var rart at de ikke . Dersom du har et bra anlegg i stua, trenger ikke dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg