mandag 25. juli 2016

Glass på mål

Lydisolerende glass kan hjelpe å holde støyen ute, så du kan nyte ditt daglige liv i fred og ro. Glassolutions PRIVA-LITE er et aktivt glass der du kan . Vi leverer herdet glass til alle formål samt herdet og lamert glass. Vi kan levere de fleste type glass etter mål.


Det kan være alt i fra bordglass, hylleglass, glassvegg, glass på gulv osv. Kan bestilles i følgende kvaliteter: Herdet .

Velkommen til Glassbjerget AS i Bergen. Firmaet drives av Tore Eriksen som har over års erfaring . Glassrekkverk til verandaer, › Ovnsglass. Dører med idlock, › kjøkken glass. Tilskjering av speil i alle mål. Skifting av velux vinduer.


Vi påtar oss de fleste oppdrag som gjelder glass , alt fra skifte av punkterte vinduer,. Speil leveres på mål , fasong og med sikkerhetsfolie, dusjvegger og dører .

Hjemmebesøk er en stor del av arbeidsdagen vår Vi tar mål og hjelper til med valg av forskjellige typer glass og løsninger. Dette gjør vi kostnadsfritt og med . Riis Glass og Metall AS holder til i Trondheim og utfører det meste innen tradisjonelt glassmesterarbeid. Nettsiden til Sandnes Glass AS. Alt innen glass , glassrekkverk, drivhusglass, herdet glass ,speil og rammer . Glass er et solid materiale som har har mange bruksområder. Vi arbeider med vanlig glass , isolerglass, sikkerhetsglass, brann og lydglass, speil etter mål , glassdører, glasshyller og glassmontere for å nevne noe.


Fordelene med herdet glass er at det er relativt billig og enkelt å installere. Ulempene er at herdet glass må bestilles etter mål , da det ikke er mulig å kutte etter . Vinduer, Dører, Fasader, Glasstak med service av vinduer og dører. Gir en delikat og sprutsikker sone som er lett å holde ren.


Festes med dekorskruer og gjennomsiktig silikon. Vi tilpasser glasset til dine mål. Frekhaug Klassisk 3-lags glass er den lille store forskjellen.


Hvert eneste vindu blir spesiallaget til ditt prosjekt på mål og spesifikasjoner etter dine ønsker og . Hagestue for lengre sesong bør ha isolasjonsglass (2- glass ). Gilje ytterdør leveres i brannklasse B30. Gilje eXtra ytterdør leveres i brannklasse E130.

Vi holder til på Lambertseter. Vi utfører det meste innen tradisjonelt glassmester arbei som skjæring av glass etter mål eller fasong. Vi i Lysaker Glass produserer alt av glasshyller, montere, beholdere, kasser osv.


Vi skjærer glasset for hånd etter mål eller bestiller fra fabrikk, . Ikke bruk skarpe eller harde gjenstander på innsiden av målebegeret, siden det kan føre til at glasset knuser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg