fredag 29. juli 2016

Nilfisk alto tilbehør

Erstatningsartikler, reservedeler og tilbehør kan fremdeles være tilgjengelig for produktet. Logg inn for å se din avtalepris. Men ikke Patio Cleaner Plus. En innovativ lanse med ulike munnstykker for nesten alle dine rengjøringsoppgaver og bruksområder.


Det er lett å bytte munnstykke, noe som . ClickClean-dysekonseptet gjør det raskt og enkelt å skifte tilbehør. Har en Foma 73 og lurer på om noen vet hvor jeg kan få tak i en overgang så jeg kan bruke f. Et høytrykksvasker tilbehør , som sammen med et spesialutviklet rengjøringsmiddel gir huseieren mulighet . Alt i højtryksrensere og tilbehør finder du hos Harald Nyborg online. Roterende børste, velegnet til . Tralle med hjul gjør det . Nilfisk Alto powerspeed munnstykke. Pistolhåndtaget passer til Kärchers højtryksslanger med gevind (m x 5).


Plejemidler , poser og andet. Praktisk måleenhet på siden av flasken gjør det enkelt å beregne blandingsforholdet i beholderen. Spesialtilbehør modellvarianter.


Køb dine reservedele online på Quickparts. Vi har mange produkter af mange typer, også poser, filtre og andre reservedele til støvsugere. En kompakt varmtvannsvasker i en innovativ og stående design- perfekt til . Vi har støvsugerposer til de fleste ALTO støvsugere.


Velg riktig støvsugermodell fra listen nedenfor. Bilde av AERO (modeller som starter med) Alto . Hos Davidsen finder du det bedste udvalg af tilbehør til højtryksrensere. Her findes reservedelsoversigter over vores produkter.


Tegningerne er PDF Dokumenter der åbner i nyt vindue, har du ikke Adobe . Sammenlign priser og læs anmeldelser af nilfisk alto højtryksrenser have tilbehør Højtryksrensere. Klik her og find den bedste pris nu! Et nytt tilbehør for å suge opp væsker med hjelp av høytrykksspyleren. Care Skumkanon- adapter - Proff-vasker Brukes mellom skumkanonen og din høytrykkspyler.


DK - Stort udvalg af Elartikler og VVS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg