torsdag 28. juli 2016

Kjøkkenredskaper

Derfor har vi flotte, smarte og allside kjøkkenredskaper for alle problemer som man kan tenkes å stå overfor på kjøkkenet. Det er så mange ting du gjør med maten, og med de riktige kjøkkenredskapene til de forskjellige jobbene blir livet mye enklere. Særlig når du får god kvalitet til . Eva Solo, kjøkkenrullholder.


Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Gefu, spirelli spagetti slicer.

Totalt 1produkter i kategorien . Her finner du et stort utvalg av redskaper til kjøkkenet. Kategorien inneholder blant annet kniver, oppbevaringskasser, kjøkkentekstiler og my mer. Finn de rette kjøkkenredskapene som gjør matlagingen lettere. Former og størrelser som dekker ethvert behov. Stilfulle redskaper med ergonomiske håndtak.


Vi selger ikke kjøkken, men derimot alt det som gjør kjøkkenet litt morsomt! Annerledes kjøkkenredskaper , kjøkkentilbehør og andre kjøkkenting som garantert .

Norges raskeste nettbutikk! Alle mulige kjøkkenredskaper. Topp matlagingen med praktiske redskaper. Potetpressen, trakten og hvitløkspressen er svært nyttige til daglig bruk på kjøkkenet.


En god kokk har orden på utstyret. Her er kjøkkenredskaper ethvert kjøkken bør ha: . Hent i butikken eller få varene levert på døren! Visp er et kjøkkenredskap til å røre rundt eller blande sammen ingredienser ved matlaging. Den kan være laget av trepinner som er surret sammen, av ståltråd . Kokekunst, tilberedning av de forskjellige næringsmidler slik at rettene blir velsmakende, næringsrike og lett fordøyelige. Sansen for finere matlagning hevdes å . Riktig kjøkkenredskap forenkler og gjør arbeidet så mye mer morsomt.


Slike produkter kan på sikt skade helsen din ved bruk, eller skade miljøet når produktene ender som avfall. Vi tilbyr alt fra kasseroller til kjøkkenmål og stekestader. Kjemiske stoffer i matemballasje eller kjøkkenredskaper kan avgis til maten. Det gjelder blant annet mykgjørere (ESBO eller ftalater) i plast og bly fra keramikk. Kjøkkenredskaper av plast.


Noen av kjøkkenredskapene blir presentert her etter hvert som de blir fotografert.

Mattilsynet står fast ved tidligere advarsel mot kjøkkenredskaper av svart plast. De kan inneholde stoffer som er kreftfremkallende. Stort utvalg med markedets beste priser. Vi leverer på 3-virkedager.


OXO Good Grips lokk åpner. Wow termokopp - Svart stk. WOW termokopp - rustfritt stål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg