mandag 26. januar 2015

Beinpress vs knebøy

Ser mange på gymmen stiller bena veldig langt foran stativet når man skal ta knebøy i smith. Dette fordi da kommer man lenger ned med rett . Beinpress i stedet for knebøy ? Kosttilskudd innlegg 30. Benpress - Styrketrening innlegg 8.

Flere resultater fra forum. Hvorfor er knebøy regnet som en mye bedre øvelse enn beinpress ? Man trener vell sånn ca de samme muskelgruppene, og det er vell mindre . Jeg har problemer med teknikken i knebøy , og er på let etter noe jeg kan erstatte den med i programmet mitt. Kan beinpress gi like gode . Får mye bedre kontakt med rumpa av benpress.


Hva er mest effektivt, knebøy eller leg press-maskin.

Squat eller beinpress: Hvilken øvelse bør du velge? Det gjør knebøy til en mer funksjonell øvelse med bedre overføringsverdi til annen bevegelse og andre idretter sammenliknet med beinpress , . Så jeg lurte da hva som på en måte var best trening mellom knebøy og benpress. Jeg mener liksom, begge to hjelper utrolig mye på legg . Friskhuset her har beinpress og Smithmaskin. ICON_SMILE Maxstyrke bein - knebøy eller beinpress innlegg 11. Hvor mye i benpress og knebøy ? I tillegg til det som nevnes over mtp duellstyrke.


Smith-maskin og beinpress. Knebøy , beinpress , markløft og utfall. Beinøvelse i apparat, og selv om det optimale er å kunne bevege seg fritt er denne absolutt et greit alternativ om man . Frontbøy, eller front squat, er en variant av knebøy hvor man har stangen på.


Noen lever i den villfarelse at benpress kan erstatte knebøy. Lotte Eggen trener styrke nesten hver eneste dag. Beinøvelsene beinpress ( bildet) og knebøy er hennes favorittøvelser. Utøvere innen en rekke idretter trener knebøy regelmessig både for å øke muskeltverrsnitt og volum, muskelstyrke isolert og som basis for utvikling av spenst og .

Hvis du ikke føler deg komfortabel med å trene knebøy – prøv heller beinpress. For idrettsutøvere vil jeg anbefale knebøy frie vekter med stanga på nakken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg